Чому не завжди працюють атракціони у парку?

1690 0

Ми у соцмережах:

Чому не завжди працюють атракціони у парку?

До редакції «РВ» зі скаргою звернулася мати трьох дітей Наталя Сорокіна. Минулого понеділка жінка пішла у Рівному зі своїми малюками до міського парку імені Шевченка, щоб покатати їх на атракціонах, однак ті не працювали.

— Ми прийшли близько першої години дня і в цю пору жоден атракціон не працював, — розповідає п. Сорокіна. — Я запитала у працівників парку, чому каруселі простоюють. Мені відповіли, що в містечку атракціонів проводять ремонтно-профілактичні роботи. Хоча насправді біля атракціонів нікого не було і ніякі роботи там не проводились. Керівництво парку постійно скаржиться, що міська влада погано фінансує утримання парку. Але ж зараз — літо і дітям ніде подітись. Тож саме в цю пору і можна було б найбільше заробити. Та на це чомусь ніхто не зважає.

Коментар Василь Авросевич, заступник директора КП «Міське об’єднання парків культури та відпочинку»: — Щопонеділка у парку — вихідний, решта днів тижня — робочі. І каруселі у ці дні працюють з 11 до 21 години без перерви. Хоча працівники парку також зважають на погодні умов: якщо на вулиці дощ, мряка, негода, то встановлюється незапланований вихідний.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також