Усім відомо, що яблука мають безліч корисних для здоров'я властивостей. Що робить яблука такими поживними і корисними? Яблука є чудовим джерелом харчових поліфенолів — натуральних антиоксидантів, здатних боротися з руйнівною дією вільних радикалів.
Усім відомо, що яблука мають безліч корисних для здоров'я властивостей. Що робить яблука такими поживними і корисними? Яблука є чудовим джерелом харчових поліфенолів — натуральних антиоксидантів, здатних боротися з руйнівною дією вільних радикалів. Висока концентрація поліфенолів робить яблука корисними, поживними та смачними. У яблуках містяться два основних представника підкласу поліфенолів — флавоноїди й фенольні кислоти. Флавоноїди поділяються на більш ніж 4000 категорій. Завдяки такому високому вмісту поліфенолів яблука можуть захистити від розвитку деяких найбільш поширених і небезпечних захворювань — раку, серцево-судинних захворювань, діабету і остеопорозу.