Чотирилапі «терапевти»

2074 0

Ми у соцмережах:

Чотирилапі «терапевти»

В результаті безлічі експериментів було встановлено — котяче муркотіння не просто розмова тварини, це потужний лікувальний засіб, що дозволяє їй швидко відновлювати свої сили, а також загоювати рани. Саме муркотіння підвищує їхню життєстійкість, а також сприятливо діє на організм людини, допомагаючи їй боротися з різними болячками.

Доведено, що муркотіння — це набір коливань певних частот, які впливають на активізацію захисних сил людського організму. Також котяче муркотіння благотворно впливає на нервову систему людини та її психіку. Крім того, саме при звуках, що виходять у такому діапазоні, у людини поліпшується мозковий кровообіг, нормалізується тиск, стабілізується серцевий ритм, підвищується імунітет при простудних захворюваннях.

Кішки не тільки знімають стреси і допомагають від депресій, але і зменшують ломку в наркоманів і алкоголіків. Крім іншого, киця допомагає від коліту, метеоризму, гастриту, виразки шлунка, грипу, безсоння, остеохондрозу, навіть фригідності та імпотенції. Всіх хвороб навіть не перелічити. Але це не означає, що потрібно насильно змушувати кота лягати на хворе місце. Адже він сам відчуває, де у вас не все в порядку, і тому вкладеться де потрібно.

Виявляється, у кішок різних порід і забарвлення своя «спеціалізація». Білі вважаються універсальними і корисні млявим людям, вони їх підживлюють енергією. Чорні, навпаки, позбавляють своїх господарів від негативної енергії. Вони добре підходять темпераментним, запальним людям. Також ці тварини краще за інших справляються з функціями захисника і вчасно попередять про небезпеку. Руді піднімають господарям настрій. Сірі володіють у рівній мірі якостями, властивими чорним і білим кішкам.

Варто відзначити, що прості дворові кішки справляються з недугами людини так само добре, як і їхні породисті побратими.

Встановлено, що кішки надають кращий лікувальний ефект, ніж коти. Причому кішки позитивно впливають на людей із захворюваннями нервової системи та внутрішніх органів, а коти — на тих, хто страждає від остеохондрозу, радикуліту і артрозу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також