Данська мережа магазинів для дому JYSK розширюється в Україні на Західному регіоні

2099 0

Ми у соцмережах:

Данська мережа магазинів для дому JYSK розширюється в Україні на Західному регіоні

У Рівному 21 серпня 2014 року відбудеться святкове відкриття магазину в торговому центрі "Novus" за адресою вул. Гагаріна, 26.

logo_jysk Відтепер рівненчани мають можливість купувати в одному місці всі товари, що можуть знадобитись для дому. В торговій залі площею 750 кв. метрів серед безлічі продукції основними категоріями є: меблі для спальні, дитячої, вітальні та офісу, домашній текстиль, декоративні предмети інтер'єру, товари для сну (матраци, подушки, ковдри, постільна білизна), ігри та різноманітні речі для активного літнього відпочинку. Товар данської мережі JYSK вирізняється високою якістю (що підтверджується європейськими сертифікатами), демократичними цінами та вишуканим скандинавським дизайном. Місце відкриття нового магазину вибране не випадково, адже JYSK завжди дбає про комфортні умови для шопінгу. Магазин розташований в районі зі зручною транспортною розв'язкою, великою площею для паркування авто та близько до автовокзалу, що дуже зручно для покупок мешканцям Рівненської області. З нагоди відкриття магазину в Рівному JYSK для покупців підготував багато акцій та подарунків. Так, з 21 по 24 серпня перші 100 покупців щодня, купуючи товари на суму від 250 грн, отримають подушку в подарунок, а також зможуть взяти участь у лотереї знижок до 50% на наступну покупку. Окрім цього, діятимуть спеціальні знижки на цілу низку товарів різних категорій, про які можна дізнатись з акційної газети на сайті або ж безпосередньо у магазинах. Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні: "Наша компанія цього року продовжує демонструвати динамічний розвиток. Із початку 2014-го ми відкрили вже 6 магазинів - 2 магазини у Києві, Дніпропетровську, Вінниці, Луцьку, а тепер й у Рівному. Впевнені, що мешканцям Рівненщини припаде до вподоби наша продукція та обслуговування не менше, ніж в інших містах".

* * *

Додаткова інформація:

JYSK (ЮСК) - міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Перший магазин мережі було відкрито в 1979 році у Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. Сьогодні мережа JYSK являє собою велику міжнародну групу, керуючу більш ніж 2100 магазинами у 36 країнах світу, переважно в Європі. Торгова мережа є одним із європейських лідерів у категоріях товарів для сну, домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів і товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року. На сьогодні в Україні працює 24 магазини JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Маріуполі, Сумах, Макіївці, Херсоні, Вінниці, Луцьку та Рівному, а також онлайн-магазин: www.jysk.ua.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також