Дорога забрала життя п’ятьох людей

4142 0

Ми у соцмережах:

Дорога забрала життя п’ятьох людей

14 січня на Рівненщині розпочався снігопад, видимість на шляхах різко погіршилася. Проте водії, схоже, цього не врахували: у двох дорожньо-транспортних пригодах загинуло п’ятеро людей, ще двоє перебувають в реанімації.

...Одна з автопригод сталася близько 17.25 на автодорозі Київ-Варшава поблизу села Старики у Рокитнівському районі. 58-річний киянин Олександр Крижанівський, водій автомобіля «Субару», повертався з гостей. Він їхав зі сторони Сарн у напрямку Києва. Не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху й зіткнувся з фурою, якою керував 51-річний приватний підприємець з Житомирщини Сергій Євдощук. — Ця ДТП сталася на мосту, причиною стало перевищення швидкості водієм «Субару», — розповідає Анатолій Грицишин, начальник слідчого управління УМВС України в Рівненській області. — Був сильний снігопад. Водій фури був шокований тим, що сталося, він розповідає, що бачив, як автомобіль летів йому назустріч, але маневрувати у нього фактично не було куди. «Субару» просто розірвало, а дитину, яка сиділа в цьому авто, викинуло на берег річки. У результаті водій «Субару», його дружина Віра та 4-річна онучка Софія загинули на місці пригоди. Фура зависла на відбійнику, знімати її довелося рятувальникам. За фактом ДТП порушено кримінальну справу. Призначено низку експертиз.

 
Того ж дня близько 19-ї години сталася ДТП на автодорозі Київ-Чоп. Поблизу с.Турковичі у Дубенському районі 36-річний дубенчанин Олександр Дмитрів їхав автомобілем «Mерседес» зі сторони Львова у напрямку Рівного. Він не дотримався безпечної дистанції і наздогнав автомобіль «Mерседес», яким із Закарпатської області у столицю повертався до Києва разом з родиною 40-річний Сергій Цубера. Його відкинуло на смугу зустрічного руху, і там він потрапив під фуру «Рено», якою керував 38-річний Андрій Осадчий з Харківської області. Трирічна Софія, пасажирка «Мерседеса», загинула на місці пригоди. Загинула також і пасажирка цього ж автомобіля 38-річна Марія. Водій потрапив у реанімацію, туди ж госпіталізовано його 8-річну доньку Анастасію, яка також їхала в цьому автомобілі. — Водій «Мерседеса» з Дубна, котрий наздогнав «Мерседес» киянина, був нетверезий, — повідомив «РВ» Анатолій Грицишин, начальник слідчого управління УМВС України в Рівненській області. — Експертиза встановила, що у нього було 1,81 проміле алкоголю, його не затримали, бо він перебуває в лікарні. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також