Дубенчанин здобув «бронзу» на Олімпійських іграх (відео)

2012 0

Ми у соцмережах:

Дубенчанин здобув «бронзу» на Олімпійських іграх (відео)

21-річний Тарас Міщук, який родом із Дубна, 20 серпня на літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро став бронзовим призером зі змагань на каное-двійці на дистанції 1000 метрів.

«Бронзу» для України Тарас здобув разом з іншим українським каноїстом – Дмитром Янчуком. Тарас Міщук

Дмитро Янчук та Тарас Міщук
Хлопці фінішували за 3 хвилини 45,9 секунди. Їх зуміли лише випередити німці та бразилійці.
- Сьогодні був сильний зустрічний вітер, ми легкі, нам важко йти проти вітру. Наша тактика була звичайна - додавати на другій половині дистанції, - розповіли призери після нагородження. - Медаллю задоволені, не дарма проробили таку велику роботу. Юра Чебан надихнув нас своєю перемогою, хочеться повторювати його досягнення. Юра став нашим головним мотиватором. Це наша перша Олімпіада, дуже складним моментом було зібратися проти таких іменитих суперників і гарно виступити. Це – вершина нашої кар'єри, яка тільки починається. Ми дуже задоволені, неймовірна кількість емоцій!
Тарас Міщук, який минулого року закінчив Львівське державне училище фізичної культури, у 2015 році став чемпіоном Європи і бронзовим призером чемпіонату світу. Фотографією своєї олімпійської медалі Тарас уже встиг поділитися з друзями у соціальних мережах.
Зазначимо, що Україна на Олімпійських іграх наразі має 11 медалей: два "золота", п'ять срібних медалей та чотири бронзових. Найбільше ж медалей завоювали США - більше сотні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також