Експертиза ДНК підтвердила загибель молодого офіцера з Рівного, який три місяці вважався безвісти зниклим

10747 0

Ми у соцмережах:

Експертиза ДНК підтвердила загибель молодого офіцера з Рівного, який три місяці вважався безвісти зниклим

Завтра, 27 листопада, Рівне проведе в останню дорогу Героя - 24-річного Сергія Іванюка, який загинув, захищаючи кожного з нас.

Сергій Іванюк народився 20 січня 1999 року у Рівному. Навчався у 1 місцевій школі, згодом у Національному університеті водного господарства та природокористування.

- Сергій займався дуже цікавою справою - 3D моделюванням. Він проектував житлові будинки. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Сергій планував піти в Збройні сили України. У квітні цього року, був призваний до лав ЗСУ, - розповідає мама Героя Ольга.

Сергій хотів бути корисним країні та народу, це була його мета та девіз по життю. А ще прагнув бути частиною великої перемоги.

Мудрий, чуйний, турботливий до рідних та друзів. Сергій намагався вберегти найближчих маму та бабусю від найгіршого.

На жаль, 31 серпня 2023 року 24-річний молодший лейтенант Сергій Іванюк загинув під час мінометного обстрілу на Запоріжжі.

- 31 серпня ми іще спілкувалися з Сергієм, а ввечері вже його не стало... Із 5 вересня вважався безвісти зниклим. Ми чекали його три місяці, але лише зараз отримали підтвердження за аналізом ДНК, - розповідає мама Героя.

- Прощання із Героєм відбудеться завтра, 27 листопада, о 10.00 на майдані Незалежності. Поховають його на кладовищі "Нове", - повідомив в.о міського голови Рівного Віктор Шакирзян.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також