Експрокурор, який збив на смерть скутеристку на Сарненщині, хоче вийти із СІЗО (ВІДЕО)

1130 0

Ми у соцмережах:

Експрокурор, який збив на смерть скутеристку на Сарненщині, хоче вийти із СІЗО (ВІДЕО)

Ще у вересні п'яний водій вночі наїхав на матір трьох дітей. Жінка померла на місці. За день чоловіку обрали запобіжний захід та взяли під варту. А нині у Рівненському міському суді розглядали клопотання обвинуваченого про зміну на більш м'який запобіжний захід - домашній арешт.

8 вересня неподалік міста Сарни експрокурор Іван Скобух збив на смерть скутеристку -  35-річну жительку села Немовичі. Сиротами лишились троє дітей. Жінка працювала допізна, бо була кухаркою в одному із ресторанів у Сарнах. Тому змушена була щоразу повертатись додому ледь не о 12 годині. Ніч на 9 вересня стала для неї останньою. Не врятував навіть світловідбиваючий одяг. Зі слів очевидців та поліцейських, водій мав ознаки алкогольного спяніння, втім проходити освідування на місці відмовився. Сьогодні родина загиблої Олесі прийшла під стіни міського суду. Хоче для чоловіка справедливого покарання. Нині винуватець смертельної ДТП знаходиться за гратами, однак клопотав про домашній арешт. Адвокат потерпілих стверджує, ще й на сьогодні не провели важливу експертизу.

Іван Скобух сьогодні спілкуватися з журналістами Рівне 1 відмовився, а 10 вересня коли йому обирали запобіжний захід, говорив, що взагалі не вживає алкоголю.

Чоловік загиблої ледве стримує сльози на очах, коли згадує ту злощасну ніч. Коли прибув на місце ДТП, то Іван Скобух був нетверезим.

Ще на засіданні 10 вересня Іван Скобух говорив, що ДТП трапилося через собаку, яку віз із собою у салоні. Каже ніби-то вона кинулась йому під ноги, і він відволікся від кермування. Натомість рідні загиблої жінки вважають такі виправдання безпідставними. Хочуть справедливого покарання для експрокурора.

Сьогодні обвинувачений просився під домашній арешт, як і на попередньому засіданні. Надавав відповідні документи про важкий стан здоров'я своєї матері. Позиція прокурорки та адвоката потерпілих незмінна - чоловік повинен сидіти за гратами. Суддя Євген Сидорок призначив дебати на завтра. Тоді і оголосять міру запобіжного заходу для Івана Скобуха.

 Читайте також: На Сарненщині п`яний експрокурор скоїв смертельну ДТП та втікав (ВІДЕО)

Правда про експрокурора, який на смерть збив на Сарненщині жінку, що поверталася додому

Експрокурору вручили підозру у вчиненні смертельної ДТП на Сарненщині, хочуть відправити у СІЗО, а він мовчить

Колишній прокурор перекладає вину за смертельну ДТП на собаку

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також