Голова Рівненської облради: якщо буде тиск на депутатів, то ми «вдаримо» по «Слузі Народу»

3765 0

Ми у соцмережах:

Голова Рівненської облради: якщо буде тиск на депутатів, то ми «вдаримо» по «Слузі Народу»

Вчора на сесії перший заступник голови Рівненської облради Сергій Свисталюк офіційно заявив про тиск на депутатів зі сторони Рівненської ОДА.

 Нагадаємо, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, якого підтримує «Слуга Народу», звітував перед депутатами. Однак очільником обласної ради є депутат від «ЄС» Сергій Кондрачук, партія якого опозиційна до діючої влади. Після схожого звіту голови ОДА у Волинській області рада оголосила йому недовіру. Після звіту Віталія Коваля Рівненська облрада не давала оцінку його діяльності, а лише взяла інформацію до відома.

Голова Рівненської облради Сергій Кондрачук прокоментував, що обласна рада «не буде придатком обласної адміністрації». Депутати готові співпрацювати, але тиску не терпітимуть:

- Хочу подякувати за звіт Віталію Ковалю. У цьому не було нічого особливого. Так передбачає закон, щоб голова адміністрації звітував перед депутатами. Коли оголосили, що був тиск на депутатів, то Коваль це заперечив. Але скажу, що мені не дуже складно утворити кілька робочих груп і перевірити цю інформацію. Якщо у майбутньому інформація про тиск знову буде надходити, то мені не дуже важко знайти підстави і відсторонити керівника «Рівнеоблводоканалу» Андрія Карауша, який є головою фракції «Слуги Народу». Звісно, що це усе умовні речі, які можна втілити за пів дня. Я не стверджую, що такого зроблено не буде. Але коли це буде зроблено, то на це будуть конкретні підстави. Тому тиснути на депутатів обласної ради неприпустимо. Якщо таке буде, то буде конкретна реакція. Ми, як рада, будемо співпрацювати з обласною адміністрацію лише у форматі рівних партнерських відносин. Адже від цього залежить розвиток Рівненщини.

Читайте також по темі: Хто переможе в облраді: київські домовленості чи суд?

Відставки не сталося: голова Рівненської ОДА вистояв перед депутатами

Кондрачук — голова, бо переграв Коваля


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також