Гощанці звуть усіх на свято

1125 0

Ми у соцмережах:

Гощанці звуть усіх на свято

З нагоди святкування Дня селища Гоща 13-14 вересня пройде дводенний всеукраїнський культурно-історичний фестиваль «Добре поруч». Захід проводиться в рамках конкурсу «Малі міста - великі враження» від Міністерства культури України.

 

 

Фестивальні події відбуватимуться у кількох локаціях Гощі. Побачити хореографічні, музичні та театральні виступи у стилі ХІХ ст., мистецькі майстер-класи від ковалів та художників можна буде в Гощанському парку навколо Садиби Валевських та на «Старій площі». Організатори обіцяють передати дух тогочасної епохи, поєднавши традиції різних народів, які населяли ці території, та їхніх культур: української, польської, татарської та єврейської. 

Крім того, у мальовничому місці на березі річки Горинь відбудеться відкриття «Набережної побачень». Цей проект став переможцем конкурсу проектів розвитку територіальних громад «Неймовірні села України».

Гурманів місцевої кухні 14 вересня гощанці запрошують на презентацію інтерактивного альманаху «Гощанські традиції», під час якого відбудуться кулінарні майстер-класи та дегустації автентичних поліських страв.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також