Хлібна скоринка корисна

1446 0

Ми у соцмережах:

Хлібна скоринка корисна

Індійські вчені встановили, що в хлібній скоринці містяться хімічні речовини, які перешкоджають утворенню та росту ракових клітин у шлунково-кишковому тракті.

Індійські вчені встановили, що в хлібній скоринці містяться хімічні речовини, які перешкоджають утворенню та росту ракових клітин у шлунково-кишковому тракті. Дослідники в ході експериментів з`ясували, що вживання хлібних скоринок на 72% знижує вірогідність появи злоякісних пухлин. Цьому сприяють антиоксиданти, що містяться в хлібній скоринці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також