Хочу запобігти подальшим вбивствам, - найманець ФСБ у Рівному

4506 0

Ми у соцмережах:

Хочу запобігти подальшим вбивствам, - найманець ФСБ у Рівному

У Рівненському міському суді продовжують розгляд справи колишнього міліціонера Олега Смородинова, який скоїв убивство на замовлення російських спецслужб.

 Як розповів підсудний, він пішов на співпрацю зі слідством та СБУ, щоб запобігти подальшим убивствам колишніх солдатів, на яких полює ФСБ:

- Я співпрацюю зі слідством, бо хочу, щоб припинилися вбивства людей. Адже, окрім Івана Мамчура у Рівному, по всій Україні хотіли убити ще шістьох колишніх солдат. Оскільки в Україні досі знаходиться багато російських агентів, то моя інформація може зберегти життя людям. Надіюсь, суд, коли оголошуватиме мені вирок, врахує те, що я був корисний для СБУ, - сказав підозрюваний у вбивстві Олег Смородинов.

Нагадаємо, майора Рівненського слідчого ізолятора Івана Мамчура розстріляли в притул три роки тому в під’їзді його будинку на вулиці Відінській. Вбивство відбулося на замовлення російських спецслужб. Виконавцями злочину були два українці. Спільника Олега Смородинова досі шукають. Івана Мамчура убили, бо росіяни вважали, що він допомагав їхнім ворогам під час російсько-грузинської війни.

Сам Смородінов до війни на Донбасі працював в українській міліції. Російські спецслужби за успішно виконану справу обіцяли повернути йому офіцерське звання та зробити військовим інструктором в окупованому Криму.

Читайте також по темі: Замовне вбивство, яке не мало сенсу

Як у Рівному агенти ФСБ вбивали Мамчура
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також