Художниці розказали, з якої точки дивитись на прірву

1289 0

Ми у соцмережах:

Художниці розказали, з якої точки дивитись на прірву

Яскравий 3D-малюнок у вигляді прірви з'явився минулого тижня на асфальті біля обласної дитячої лікарні. Два дні працювали над ним художниці Наталія Примачук та Оксана Меншикова. Рівнянки кажуть, що у зображення вкладали особливий зміст, а роздивитися його повністю можна лише з визначеної точки.

Прірва

Філософське значення малюнка: які б не були труднощі, завжди можна подолати їх як і цю прірву
Наталія Примачук, художниця: — Дізналися, що в лікарні шукають волонтерів, із соціальних мереж. Ми з Оксаною професійно займаємося малюванням — раніше розписували будинки відпочинку у Хрінниках, стіни у квартирах та кафе. Вирішили, чому б нам не долучитися до цієї справи. До того ж, я і сама маю дитину. Коли починали малювати, мами з дітками, які проходили повз, не могли зрозуміти, яким має бути результат. Адже 3D-малюнок відрізняється від звичайного. Розгледіти його, навіть по завершенні, можна лише з визначеної точки. Тоді малюнок виглядає об'ємним. У малюнку є підтекст — які б не були труднощі, завжди можна подолати їх як і цю прірву. прирва художници
Художниці Наталія Примачук та Оксана Меншикова з Віталієм Бойком, головним лікарем обласної дитячої лікарні
Віталій Бойко, головний лікар обласної дитячої лікарні: — Ідея за допомогою малюнків покращити зовнішній вигляд лікарні виникла випадково. Ми ремонтували сходи лікарні, а стіну поряд хотіли розібрати. Потім вирішили розфарбувати її. Пізніше придумали малюнок на асфальті. Над усіма малюнками працювали волонтери. Домовилися: від нас — фарби, а від них — робота. Говорили вже й про наступні роботи, адже в лікарні багато сірих стін — у відділеннях та у коридорі.
Анастасія АДАМЧУК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також