Клесівець, якого звинувачують у тероризмі, до суду не прийшов, бо досі – у «ДНР»

2875 0

Ми у соцмережах:

Клесівець, якого звинувачують у тероризмі, до суду не прийшов, бо досі – у «ДНР»

Сьогодні відбулося судове засідання у справі проти 34-річного клесівця Ігоря Козійчука, якого звинуватили організації терористичної групи і участі у бойових діях на стороні так званої «ДНР» протягом 2014-2017 років.

 

Підозрюваний на розгляд справи до Рівненського міського суду не з'явився.

За словами прокурора Рівненської обласної прокуратури Володимира Пилипіва, під час проведення досудового розслідування прокуратура неодноразово надсилала Ігорю Козійчуку повістки до суду.

Оскільки підозрюваний жодного разу на виклики не відреагував, прокуратура Рівненської області подала клопотання про проведення спеціального судового розслідування під час відсутності підозрюваного.

Прокурор додав, що за причетність до вчинення терористичних дій Ігорю Козійчуку, який родом з Клесова Сарненського району, загрожує до 15 років позбавлення волі.

Натомість державний адвокат, якого призначили Козійчуку, Микола Ковальчук зазначив, що підозрюваний нині перебуває на окупованій території. А за словами матері, він там ремонтує квартири та немає ніякого стосунку до будь-яких терористичних організацій.

Ігор Козійчук, фото з сайту Миротворець


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також