Коли свято не в радість…

1415 0

Ми у соцмережах:

Коли свято не в радість…

Зимові свята, крім ялинки, подарунків і гарного настрою, — це ще й олів’є, шуба, мандаринки, солодощі та всіляке питво. Причому у великій кількості. Як допомогти організму вистояти в цій нерівній «битві»?

Фруктоза допомагає прискорити метаболізм алкоголю, а це значить, що додатковий келих вина пройде через організм швидше, і ви скоріше повернетеся до норми. Для цього потрібен, наприклад, мармелад, який є чудовим джерелом натуральної фруктози, а також містить цінний калій, що допомагає при зневодненні.

Жирні продукти незамінні в протистоянні алкоголю. Але не захоплюйтеся вживанням жирної піци і смаженої картоплі. Можна собі дозволити подібні страви тільки напередодні походу на якусь вечірку з великою кількістю спиртного, адже ця їжа уповільнює його абсорбцію. Взагалі, добряче поїсти перед вживанням алкоголю — це добра ідея, тому що його не варто пити на порожній шлунок.

Імбир помічний при розладі шлунка, включаючи блювоту і нудоту. Приготуйте імбирний чай, який можна заварити, додавши в киплячу воду шматочок свіжого імбиру.

Прискорюють виведення токсинів з лімфатичної системи гаряча ванна або сауна, оскільки вони допомагають добре пропотіти. Але ці процедури потрібно проводити вже після вечірки, а не під час неї, тому що поєднувати сауну з алкоголем дуже небезпечно.

Сон — один з кращих способів скоріше відновити організм. Коли ми спимо, то всі органи отримують шанс відпочити. У разі похмілля печінка дуже важко працює для розщеплення алкоголю, і їй теж треба відпочити.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також