Користь родіоли від перевтоми

418 0

Ми у соцмережах:

Користь родіоли від перевтоми

Родіола рожева ще здавна славилася своїми корисними якостями.

Важливо вибирати перевіреного продавця, який продає правильні добавки. Якщо корінь був неправильно зібраний або агресивно висушений, родіола не принесе користі.

Що таке родіола?

Родіола рожева відноситься до багатолітніх рослин. Також вона відома під іншою назвою — «золотий корінь» напротязі багатьох років. Рослина має кореневище кольору бронзи або старовинної позолоти, від чого і пішла назва. На жаль, вона вважається рідкою та в деяких країнах, де вона росте, включена в Червону книгу. Родіола має прямі стеблі та товстий, м’ясистий корінь. На кореневищі відшаровується кора. Листя на стеблах зеленого кольору, подовгої форми.

Найбільшу цінність в родіолі має корінь. В ньому містяться у великій кількості флаваноїди, фенольні глікозиди, салідрозиди, дубильні речовини, органічні кислоти, марганець та корисна ефірна олія.

Гіпертонічна та гіпоглікемічна дія

Родіола рожева дуже корисна для організму. Вона покращує мозковий кровообіг, тонізує судини, нормалізує кров’яний тиск. Настоянка на екстракти рослини додатково рекомендується приймати при наступних захворюваннях:

• неврози;

• вегето-судинна дистонія;

• гіпотонія;

• перевтома;

• шизофренія;

• неврастенія і т.д.

Додатково родіола рожева чинить протитуберкульозну та протипухлинну дію. Вміст кисню в крові, тканинах і органах підвищується, що і гарантує гарний терапевтичний ефект для організму. Додатково можна приймати ресвератол (придбати на dobavki.ua), він регулює природний кровообіг, усуває запальні процеси та вивільняє радикали, а внаслідок натуральних компонентів краще всмоктується в організмі.

Застереження

Протипоказано приймати препарати родіоли рожевої жінкам в періоди вагітності та лактації. Людям з гіпертонією на індивідуальною непереносністю рекомендується втриматись від приймання БАДу. Якщо виявлено органічні пошкодження центральної нервової системи приймання категорично протипоказане. Не слід комбінувати препарати родіоли разом з іншими адаптогенами та алкогольними напоями.

У випадку передозування терапевтичний ефект від приймання зменшується та йде у зворотному напрямку. Людина відчуває слабкість, головний біль, апатію та роздратованість.

Завжди перед прийманням ліків та біологічних добавок консультуйтесь з лікарем, щоб уникнути передозування. Придбати родіолу можна на сайті інтернет-магазину Dobavki.ua.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також