Кращі мультики на англійській мові та користь від їх перегляду

580 0

Ми у соцмережах:

Кращі мультики на англійській мові та користь від їх перегляду

Мультики допомагають розслабитися і вивчати англійську легко та цікаво. Кожна серія триває близько 20 хвилин, або розділяється на дві частини та складається з двох різних історій. Це дає змогу вивчати мову без напруги.

Завдяки мультфільмам ви зможете запам’ятати багато ідіом та частовживаних фраз, які використовують у неформальному спілкуванні, а також наповнити свій словниковий запас новими словами.

Такий спосіб рекомендує освітній центр Grade на своїх курсах: https://grade.ua/uk/kids/ де проводять навчання кращі викладачі.

Наша підбірка мультфільмів для перегляду та навчання

Muzzy in Gondoland

‘Muzzy in Gondoland’ — це дитячий телесеріал, який заснований у 1986 році, але досі актуальний. Він є джерелом словникової бази, яка потрібна під час знайомства, опису своїх почуттів чи зовнішності та в інших ситуаціях які виникають під час соціальної взаємодії. Мультик підійде для дітей та дорослих, які тільки почали вивчати англійську.

Сюжет

Головні дійові особи: інопланетянин Маззі, король, королева, принцеса Сільвія, садівник Боб та придворний вчений Корвакс.

Маззі прилетів на космічному кораблі в королівство Гондоленд. Тут він знайомиться з тутешніми звичаями, в процесі чого робить помилки. Історія починається з того, як Маззі, думаючи, що годинники в цьому королівстві — їжа, з’їдає їх всі, тому його ловить поліція.

В той час у королівстві садівник Боб та принцеса полюбили один одного, але король з королевою не задоволені цим, тому закохані вирішили втекти. Корвакс дізнався про втечу та наздогнав їх. Садівника посадили за ґрати, а Сільвію — під домашній арешт. Так Боб познайомився з Маззі, яким принцеса в подальшому допомогла втекти з в’язниці.

What’s with Andy

‘What’s with Andy’ — це канадський мультсеріал, який заснований в 2001 році та складається з трьох сезонів. Даний серіал підійде для середнього рівня володіння англійською. Тут ви зможете познайомитися з частовживаними фразами в розмовній мові, ідіомами, молодіжним сленгом та різними граматичними особливостями англійської мови.

Сюжет

Енді — підліток з канадського містечка Іст Гейл. Головний герой ні одного дня не може прожити без витівок для втілення яких він задіює всю свою уяву та креативність. Допомагає йому у цьому найкращий друг Денні. Страждають від його хуліганства батьки, сестра, школа та зустрічні люди.

Daria

‘Daria’ — американський анімаційний серіал заснований в 1997 році та налічує п’ять сезонів. Тут ви можете зустріти лексику яка використовується в школі, а також багато чорного гумору.

Сюжет

Події відбуваються в провінційному американському містечку Лонгдейл. Дарія — відмінниця, яка з усіх сил старається бути не схожою на інших. Головна героїня зі своєю єдиною подругою Джейн стараються знайти себе та місце в світі, а також вирішують типічні проблеми властиві підліткам. Сюжет між собою не пов’язаний, а в кожній серії розповідається про різні ситуації, які стаються з головними героями.

South park

South park — американський мультсеріал заснований у 1997 році. Він налічує 24 сезони, тому вважається одним із найдовших. Тут ви зможете знайти для себе безліч нових слів, завдяки повтору фраз та пісням не можливо їх не запам’ятати. Мультфільм насичений цікавими і водночас простими діалогами, приказками, неологізмами, ідіомами та фразеологізмами. В мультику присутня ненормативна лексика, тож передбачений для перегляду тільки дорослим. Підійде для просунутого рівня володіння англійською.

Сюжет

В центрі історії чотири хлопчики та декілька їхніх друзів. Події відбуваються в місті Південний Парк, що знаходиться в штаті Колорадо. Основна ідея сюжету — це реакція на світові події, які відбуваються в реальності та висміювання недоліків культури Америки. В серіалі багато пародій та чорного гумору.

Також радимо цікаву підбірку мультиків англійською: https://grade.ua/uk/blog/12-cartoons-in-english/ підходить для всіх рівнів підготовки.

Як правильно вчити англійську по мультфільмах?

  • • виберіть мультсеріал чи мультфільм, який ви хотіли б подивитися;

  • • дивіться епізод по сценам, в цей час старайтеся зрозуміти про що говорять персонажі. За потреби передивіться декілька разів і ні в якому разі не вмикайте субтитри, тому що за їх наявності ви читатимете текст;

  • • знайдіть в інтернеті файл із скриптом і починайте вивчати його. Виписуйте незнайомі слова та фрази. Якщо не виходить перекласти вірно, то зверніть увагу на переклад субтитрів українською чи російською мовами;

  • • для закріплення матеріалу передивіться сцену декілька разів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також