Кривко побореться за «кіотські» гроші

1170 0

Ми у соцмережах:

Кривко побореться за «кіотські» гроші

В обласній раді нещодавно дізналися, що Україна за Кіотським протоколом отримала близько 200 мільйонів євро на реалізацію проектів, які мають зменшити викиди парникових газів в атмосферу.

В обласній раді нещодавно дізналися, що Україна за Кіотським протоколом отримала близько 200 мільйонів євро на реалізацію проектів, які мають зменшити викиди парникових газів в атмосферу. Голова облради Юрій Кічатий доручив своєму заступнику Михайлу Кривку подбати, щоб Рівненщина взяла участь у розробці проектів з енергозбереження. Тим більше, що, як зауважив Юрій Кічатий, таких проектів на конкурс по всій Україні подали лише 3% від можливої кількості. — Раніше такої програми не було, — говорить Михайло Кривко. — Бо грошима по Кіотському протоколу розпоряджався уряд. А зараз з’явилася можливість, щоб територіальні громади самі розробляли ці проекти і отримували гроші на їхню реалізацію.

Денис БУЛГАК.

Довідка РВ Кіотський протокол — міжнародна угода про обмеження викидів в атмосферу парникових газів. Головна мета угоди: стабілізувати рівень концентрації парникових газів в атмосфері на рівні, який не допускав би небезпечного антропогенного впливу на кліматичну систему планети.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також