Куплять ще 10 списаних "Єльчів"

1234 0

Ми у соцмережах:

Куплять ще 10 списаних

У тролейбусному парку Рівного очікується поповнення. Передусім місто сподівається оновити транспортну базу за кошти корейських інвесторів, які зобов'язалися дати 8,9 млн. доларів. Цієї суми, за підрахунками міського голови, вистачить на купівлю 20-25 новеньких тролейбусів та 50-60 мікроавтобусів. Та доки корейці виконають свою обіцянку, вирішили не відмовлятися від звичної практики купувати за кордоном старі машини — списані, але ще на ходу.

У тролейбусному парку Рівного очікується поповнення. Передусім місто сподівається оновити транспортну базу за кошти корейських інвесторів, які зобов'язалися дати 8,9 млн. доларів. Цієї суми, за підрахунками міського голови, вистачить на купівлю 20-25 новеньких тролейбусів та 50-60 мікроавтобусів. Та доки корейці виконають свою обіцянку, вирішили не відмовлятися від звичної практики купувати за кордоном старі машини — списані, але ще на ходу. Володимир Хомко, міський голова:

— Торік ми купили у Польщі десять вживаних тролейбусів "Єльч". Нині вони успішно працюють на маршрутах. Вони дуже сподобалися і пасажирам — бо більш комфортні, і водіям — бо більш надійні. Тож в новому році плануємо закупити ще 10 таких.
Торік у місті щоденно працювало 350 маршруток, 5 автобусів і 55-59 тролейбусів. А до міського управління транспорту і зв'язку рівняни зверталися 109 разів — зі скаргами та пропозиціями. Одні пасажири нарікали на грубу поведінку водіїв та відмову перевозити пільговиків, інші — на недотримання графіків руху, особливо вранці та ввечері.
Олена ВЛАСОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також