Кутовий

858 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Команда дівчат Рівненської ДЮСШ №4 посіла перше місце у Львові на чемпіонаті України... Волейболістки «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ» з поразок розпочали новий сезон. У груповому етапі Кубка України... Команда «Стрімкий м'яч» із Києва стала переможцем 14-го турніру з гандболу «Кубок Полісся»... Збірна Рівненської області зробила вагому заявку на вихід до чвертьфіналу... У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 15-го туру...

Команда дівчат Рівненської ДЮСШ №4 посіла перше місце у Львові на чемпіонаті України з кульової стрільби серед спортшкіл. Золоті медалі у стрільбі на 25 м з пістолета здобули Катерина Ковальчук, Анастасія Семчишина та Юлія Бороденко. Крім того остання ще й виборола особисту «бронзу». А наступного дня відбувся ще чемпіонат України серед юнаків та дівчат до 18 років. В'ячеслав Базан, Дмитро Гонта та Юрій Власюк здобули командне третє місце на 50 м, а дівчата Катерина Ковальчук, Анастасія Семчишина та Надія Рудика стали чемпіонками на 25 м. До того ж Семчишина одержала особисту «бронзу».

Волейболістки «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ» з поразок розпочали новий сезон. У груповому етапі Кубка України, що проходив у Запоріжжі, рівнянки зазнали трьох поразок: від «Сєвєродончанки» — 0:3, від вінницького «Медуніверситету» — 1:3 і від запорізької «Орбіти» — 0:3. Чемпіонат Суперліги «Регіна» розпочне теж у Запоріжжі — 9-10 жовтня іграми проти «Орбіти».

Команда «Стрімкий м'яч» із Києва стала переможцем 14-го турніру з гандболу «Кубок Полісся», що впродовж двох днів проходив у Рівному. Загалом змагалося вісім команд дівчат віком 11-12 років. Крім Рівного та столиці, також були представлені Ужгород, Хуст та Кам'янка-Бузька. Команди-господарки у підсумку посіли 5 та 7 місця. Збірна Рівненської області зробила вагому заявку на вихід до чвертьфіналу Кубка регіонів України з футболу. У Сарнах наші футболісти здолали збірну Львівщини — 2:0. Матч-відповідь у гостях відбудеться 11 жовтня.

У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 15-го туру: «Случ» (Березне) — «Маяк» (Сарни) — 2:4, «Гоща-Амако» — ФК «Вельбівне» — 6:0, «ОДЕК» (Оржів) — «Сокіл» (Радивилів) — 3:1, «Волинь-Цемент» (Здолбунів) — «Ізотоп» (Кузнецовськ) — 3:2, ФК «Малинськ» — ФК «Садове» — 1:1. Як іраніше попереду «Маяк» — 38 очок, на другу сходинку вийшов «ОДЕК» — 29 пунктів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також