Кутовий

872 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Футболісти «Вереса» розпочали перший після місячної відпустки навчально-тренувальний збір... Рівненський «БК-93-ОШВСМ» у принциповому протистоянні двічі у себе на майданчику обіграв сарненський «Маяк» — 75:69 та 80:73... Шість ігор — шість перемог. Баскетболістки «Сузір'я-ОСДЮСШОР-НУВГП»... Команда Костопільського району вперше у своїй історії стала чемпіоном Рівненщини з футзалу... Жіноча збірна Рівненщини з вільної боротьби посіла шосте командне місце на дорослому Кубку України у Броварах... З п'ятьма медалями повернулися з 58-го Міжнародного турніру пам'яті Дмитра Карбишева юні рівненські легкоатлети...

Футболісти «Вереса» розпочали перший після місячної відпустки навчально-тренувальний збір. Упродовж двох тижнів він проходитиме на базі львівських «Карпат», що у селищі Брюховичі під Львовом. Як йдеться в повідомленні інформаційної служби НК «Верес», приїхали на збір 16 гравців, заявлених за клуб, плюс три новачки. Щоправда, прізвища тих, хто прибув, не вказано. Натомість відомо, що «Верес» вже «подякував» таким футболістам, як Ігор Нагірний, Артем Цурупін, Артур Каськов, Олександр Дугієнко, Руслан Марцінюк та Ігор Носарєв. А ще через травму немає на зборі воротаря Андрія Рябого.

Рівненський «БК-93-ОШВСМ» у принциповому протистоянні двічі у себе на майданчику обіграв сарненський «Маяк» — 75:69 та 80:73. Це були поєдинки чемпіонату Західного регіону України. Таким чином, у рівнян після восьми матчів — вісім перемог. У сарненців залишилося шість виграшів. Наступні ігри «БК-93» та «Маяк» знову проведуть у Рівному. 12 та 13 грудня вони прийматимуть, відповідно, баскетбольні клуби «Львів» і «Коростень».

Шість ігор — шість перемог. Баскетболістки «Сузір'я-ОСДЮСШОР-НУВГП» зі стовідсотковим результатом завершили груповий етап чемпіонату України. У заключних двох домашніх матчах підопічні Валерія Жартуна перемогли БК «Франківськ» — 58:54 та львівський «ЛДУФК-Спартак» — 83:56. Таким чином, рівнянки вийшли до другого етапу змагань, де вісімка найкращих жіночих баскетбольних клубів країни розіграє медалі.

Команда Костопільського району вперше у своїй історії стала чемпіоном Рівненщини з футзалу. У фіналі костопільчани сенсаційно перемогли збірну Рівного — 1:0.

Жіноча збірна Рівненщини з вільної боротьби посіла шосте командне місце на дорослому Кубку України у Броварах. Такого високого результату за всю історію наші борчині ще не досягали. Найкраще з рівнянок виступила Лариса Скоблюк, яка у категорії до 53 кг стала другою. Крім того, п'яті місця посіли Ольга Левчун, Наталія Зозюк та Юлія Рейвах.

З п'ятьма медалями повернулися з 58-го Міжнародного турніру пам'яті Дмитра Карбишева юні рівненські легкоатлети. Марія Джетадаєва на дистанції 60 м з бар'єрами стала першою, а просто у бігу на 60 м — другою. Назар Жилінський усіх випередив на 600-метрівці. Крім того срібні нагороди в естафеті 4х200 м вибороли наші хлопчача та дівчача команди.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також