Кутовий

1021 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Триває чемпіонат Аматорської баскетбольної ліги Рівного ::: стала чемпіоном області з футзалу команда Рівненського району, сформована на базі клубів "ОДЕК" та "Славія" ::: відбулися матчі 4-го туру у чемпіонаті Рівного з футзалу (перша ліга): "Горизонт" — ДЮСШ "Верес" — 6:3 ::: вдесяте стартував чемпіонат області з волейболу серед ветеранів на Рівненщині...

Триває чемпіонат Аматорської баскетбольної ліги Рівного. Після дев'яти зіграних матчів попереду "Водник", його переслідують "Балтік Хаус", "Магнат" та "Енергетик". Причому за втраченими очками потенційним лідером є саме клуб з Нетішина.

Стала чемпіоном області з футзалу команда Рівненського району, сформована на базі клубів "ОДЕК" та "Славія". У фінальній частині, що відбулася у Рівному, Сергій Дьомушкін, Андрій Паршиков та компанія по черзі обіграли збірні Кузнецовська, Рівного та Гощанського району.

Відбулися матчі 4-го туру у чемпіонаті Рівного з футзалу (перша ліга): "Горизонт" — ДЮСШ "Верес" — 6:3, "Феміда" — "Славія" — 1:1, "Ребелс" — "Хімік" — 2:6, "Славутич" — "Рівнегаз" — 2:7. Незважаючи на нічию, "Феміда" продовжує лідирувати — 10 очок, її переслідують "Рівнегаз" — 9 та "Славія" — 8.

Вдесяте стартував чемпіонат області з волейболу серед ветеранів на Рівненщині. Загалом участь у турнірі бере вісім колективів, які представляють не лише нашу, а й Хмельницьку область.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також