Кутовий

849 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

З трьох перемог розпочав новий чемпіонат у Дивізіоні А з бейсболу рівненський клуб «Західний вогонь»... Синхронні домашні перемоги з однаковим рахунком — 1:0 здобули представники Рівненщини у чемпіонаті України з футболу серед аматорів... Регбійна команда «Верес» на останніх хвилинах вирвала на своєму полі перемогу у львівського «Сокола» — 31:30...

З трьох перемог розпочав новий чемпіонат у Дивізіоні А з бейсболу рівненський клуб «Західний вогонь». У Києві на оновленому спеціалізованому бейсбольному стадіоні парку «Дружби народів» рівняни обіграли місцеву команду «Атма» — 9:2, 23:5 та 12:5. Ігри наступного туру підопічні Володимира Судимака проведуть у Кіровограді проти «Діаманта».

Синхронні домашні перемоги з однаковим рахунком — 1:0 здобули представники Рівненщини у чемпіонаті України з футболу серед аматорів. Оржівський «ОДЕК» обіграв вінницьку «Ниву», ФК «Малинськ» — МФК «Житомир». Відтак після чотирьох турів наші клуби очолюють турнірні таблиці своїх підгруп, маючи в активі три перемоги та нічию. В оржівців при цьому ще й чудова різниця м'ячів — 10:0.

Регбійна команда «Верес» на останніх хвилинах вирвала на своєму полі перемогу у львівського «Сокола» — 31:30. Це був матч чемпіонату України з регбі-15. Паралельно «Верес» виступає також у чемпіонаті України з регбіліг (регбі-13). За попередньою інформацією, найближчі ігри в цьому турнірі наша команда проведе найближчого уїк-енду у Львові проти того ж таки «Сокола».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також