Let's bike it: не пропусти найважливіші велоподії Рівного!

1182 0

Ми у соцмережах:

Let's bike it: не пропусти найважливіші велоподії Рівного!

Останнім часом кількість велосипедистів на вулицях нашого рідного міста неабияк збільшилася. Звичайно, до рівноправності з автомобілями справа поки не дійшла, та хтозна, можливо, згодом і це стане реальністю.

Let’s bike it 02 А поки розкажемо про найважливіші плани для всіх, хто любить покататися з вітерцем:

17 квітня - ХСТ "Рівненські джунглі" 15 травня - Дуатлон/естафета "Карпова" 28 травня - "Велодень", відкриття памп-треку 03 липня - XCS+XCT "Басів Кут", дорослі та діти
Відсьогодні підкачуємо колеса та готуємо свій велобайк до пробігу. Адже перші перегони відбудуться вже цієї неділі, 17 квітня. Організатори заходу, Аматорський кубок Рівного з велоспорту за підтримки житлового комплексу "Spectrum", для початку обрали "лайтовий" маршрут. Він пролягатиме двома берегами р. Устя, від пішохідного мосту на території гідропарку до вул. Басівкутська. А відтак, "Рівненські джунглі" підійдуть і для початківців. Let’s bike it 01 Розклад перегонів буде приблизно таким:
10:30 - початок реєстрації на старті 11:15 - закінчення реєстрації 11:30 - старт першого заїзду чоловіків 14:45 - нагородження 15:30 - вільна програма, прибирання розмітки.
Попередня реєстрація відбувається тут, а організаційні питання можна з'ясувати у Володимира - 0676724474, чи на офіційній сторінці перегонів "Рівненські джунглі" у фейсбук. Окрім адреналіну та азарту від змагання, учасники матимуть нагоду насолодитися грою на гітарі у виконанні Іллі Канкрова, велосипедиста з багаторічним досвідом. Так склалося, що через складну травму він потребує серйозного лікування, і для чергової операції йому необхідні кошти. Тож учасники та присутні зможуть зробити добру справу і допомогти Іллі. Чекайте анонсів велоподій, і нехай на вашому шляху не буде жодних перешкод. Адже велозахоплення робить наш світ кращим. tag:РЕНОМЕ


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також