Ліпосакція: плюси і мінуси

2389 0

Ми у соцмережах:

Ліпосакція: плюси і мінуси

На сьогодні немає єдиної й однозначної думки з приводу діяльності пластичних хірургів.

Ліпосакція, зокрема, тривалий час викликала палкі суперечки через свої можливі ускладненння. Взагалі вважається, що вона не є якимсь методом лікування ожиріння, а можливістю зробити фігуру більш красивою й досконалою. Процедуру ліпосакції мають робити лише висококваліфіковані спеціалісти. При цьому після самої операції пацієнту необхідно залишатися якийсь час під спостереженням у фахівців, тому що, наприклад, якщо раніше від зазначеного часу позбутися бандажа, який одягають відразу після проведеної операції, то на тілі можуть залишитися рубці або ж синці, які спотворюють тіло. Перед призначеною операцією потрібно провести ретельне медичне обстеження, тому що існують певні протипоказання, поставитися до яких потрібно надзвичайно серйозно. Так, людям, у яких є гострі хронічні захворювання або цукровий діабет, робити ліпосакцію не можна. Крім того, протягом деякого часу після ліпосакції протипоказані заняття фізичною працею, великі навантаження і заняття спортом.

Мінуси Серед недоліків ліпосакції, як у будь-якої іншої хірургічної операції, відзначають можливі інфекційні ускладнення. Найчастіше це залежить від професіоналізму медичних працівників, тому вибирати клініку для операції потрібно дуже ретельно.

Плюси Переваги ліпосакції як методу позбавлення від зайвої ваги — це, звичайно ж, практично моментальний ефект, досить швидке загоєння, маленькі, а іноді і зовсім непомітні рубці, порівняно невелика травматичність, непогане поєднання ліпосакції з іншими коригуючими процедурами і засобами. Але, безумовно, кожна людина має сама вибирати для себе метод, з допомогою якого вона хоче покращити свій зовнішній вигляд.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також