Макіта: Лідерство у світі електроінструментів та інновацій

628 0

Ми у соцмережах:

Макіта: Лідерство у світі електроінструментів та інновацій

На ринку будівельних інструментів товари японського бренду Makita добре відомі навіть домашнім майстрам завдяки бездоганній якості, широкому асортименту виробів, оптимальному поєднанні потужних характеристик з демократичними цінами.

Історія появи бренду Makita, каталог товарів

На початку появи у 1915 році компанія Makita займалася виробництвом електродвигунів та за більш ніж 100 років існування перетворилася на потужну корпорацію з виготовлення електро- та бензоінструментів, обладнання для заводів та конвеєрів., яка поставляє свою продукцію в усі куточки світу. Започаткували бренд троє компаньйонів при головуванні Масабуро Макита, на честь якого й було названо бренд інструментів.

Суттєве розширення асортименту відбулося на стику 60-х років xx століття, коли в каталозі стали з’являтися електричні рубанки, кутові шліфувальні машинки, які значно покращували процес роботи з різними матеріалами, підвищували якість обробки. На сьогоднішній день фірма має потужні заводи у різних державах, що позначається відповідним маркуванням на кожному виробі. Але якість залишається бездоганою, незалежно від країни виробника, має гарантоване сервісне обслуговування. Основні заводи знаходяться в Китаї, додаткові потужності в Румунії, Америці, Німеччині, Японії, Великобританії.

В каталозі товарів налічується біля 350 найменувань різних одиниць техніки та обладнання. Можна обрати якісні вироби у категоріях:

  • будівельне обладнання;
  • пневмотехніка;
  • стаціонарний електроінструмент. Тут можна знайти товари різних найменувань, різноманітних розмірів (кутові шліфувальні машинки зі змінними дисками різного діаметра, дрилі, плиткорізи, перфоратори, лобзики, грюндери, станки для обробки деревини, компресори, генератори) ;
  • ручний та садовий інструмент. Без болгарки, шуруповерта не обійдеться жоден домашній майстер. Газонокосилки, бензопили допоможуть підтримувати порядок на ділянці ;
  • додаткові аксесуари та комплектуючі (насадки, кабелі, цвяхи, скоби, лазерні нівеліри, штативи й інше);
  • техніка для поливу представлено різними видами насосів.
  • засоби енергозабезпечення. Електростанції самостійно підтримують роботу усіх приладів в приміщенні необмежений час.

Лінійка товарів побутового та професійного призначення постійно оновлюється та розширюється, з’являються нові технології біль потужніші та високоефективні. Вони можуть працювати від джерела змінного току, акумуляторів.

Що робить товари компанії популярними

Компанія Makita є одним із найбільших виробників електроінструмента, основними характеристиками є зручність, безпечність у використанні, довгий строк експлуатації, вигідна ціна. Постійний попит на високому рівні забезпечується завдяки відмінній якості, використанню сучасних інновацій та оптимальних рішень, які допомагають поєднати в одному виробі різні функції.

Бренд завжди на крок попереду у випуску сучасної техніки. Перші акумуляторі на 7 та 9 В, новітня шліфувальна техніка, КШМ. Перевагами виробів є застосування невеличких акумуляторів, які дозволяли відмовитись від довгих шнурів й працювати в комфортних умовах на протязі тривалого часу.

Товари японського бренду Makita використовуються на різних будівельних площадках, в побуті й на виробництвах. Користувачі залишають позитивні відгуки про роботу приладдя, радять його знайомим. Техніка відомого виробника має багато плюсів, серед яких багатофункціональність, великий вибір інструментів для будь-яких робіт, компактні ручні та великі стаціонарні станки.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також