Микола НЕСЕНЮК: «Верес» має бути чистим!

2721 0

Ми у соцмережах:

<b>Микола НЕСЕНЮК</b>: «Верес» має бути чистим!

Насамперед хочу подякувати команді за суперматч із «Буковиною». Таким і має бути справжній футбол! Тепер про неприємне. На гру в середу прийшло трохи більше тисячі людей. І це нормально – посеред робочого дня у холод і дощ. Але чому у протоколі вказане відверто міфічне число 2784? Це ж неправда і все це добре знають!

Несенюк Одразу відповідаю на заперечення, що, мовляв, число глядачів визначає інспектор матчу чи як його там. Не знаю, чому інспектор «помилився». Але навіщо це нам? Ми ж народний клуб, який має бути взірцем чесності та відкритості! Вважаю, що керівництво клубу повинно офіційно звернутися до ПФЛ, щоб число глядачів у протоколі виправили на реальне. Скажете, що інші теж безбожно брешуть? Так то ж інші, а ми – народний клуб, чесний, чистий та прозорий. Чи не так? Приємно бачити «Верес» на першому місці за відвідуваністю у лізі. Але після середи у це число вже не можна буде вірити. Відомо, що від малої брехні починається брехня велика. Давайте не будемо псувати наше чесне ім’я! Може, й інші за нашим прикладом перестануть писати брехливі цифри у протоколах? Нехай беруть із нас приклад!

НЕСЕНЮК
Микола Несенюк
У тому, що наші трибуни були напівпорожні, винна і ПФЛ, яка складала календар і поставила цю гру на будній день. І на це слід вказати, щоб надалі такого не було. А тут ще понад двісті найкращих місць закрила «фартова» лава для запасних, зроблена відверто неоковирно. Виходить, що команда грає не для глядачів? Який в біса «фарт» або «пук», якщо англійською? «Верес» виграв би навіть тоді, якби ця лава стояла взагалі за стадіоном! Пане Мазяр! Ваша удача – це глядачі, які вас щиро підтримують, а не якийсь там «пук». Переставте лавку, прошу вас як уболівальник! І ще одне. У неділю ми востаннє побачимо у Рівному той «Верес», який приніс нам усім цієї осені так багато приємних хвилин, який дав нам право радіти та пишатися нашою командою. Навесні це вже буде трохи інша команда – хтось піде, хтось прийде – це нормально. Тому прошу керівників клубу, щоб сказали команді, аби та сфотографувалася перед стартовим свистком арбітра. Для історії. Може, колись це фото стане символічним?
Микола НЕСЕНЮК, за повідомленням на його сторінці у Facebook.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також