Морпіх з Рівненщини, який захищав Зміїний, знаходиться у полоні в рашистів (ВІДЕО)

15289 0

Ми у соцмережах:

морський піхотинець з Рівненщини Максим Кручок

22-річний морський піхотинець з Рівненщини Максим Кручок, що захищав острів Зміїний, нині перебуває у російському полоні. Майже три місяці рідні не мають жодної інформації про сина та брата. Жінки сподіваються, що з хлопцем все добре. Водночас хочуть отримати будь-яку звістку про його місцеперебування. Просять допомоги у всіх небайдужих.

Павло Невесенко з Рівне 1  розповідає, що мама морпіха Максима Кручка - Ольга переглядає шкільний альбом свого сина за 9 клас. Каже, від початку повномасштабної війни не знаходить собі місця. її син зустрів війну на острові Зміїний. Востаннє Ольга розмовляла з сином 24 лютого. Він повідомив їй, що в Україні війна, і аби сім'я була напоготові.

25 лютого з'явилася інформація, що військовослужбовці з острова Зміїний загинули. Втім, на наступний день рідні Максима побачили його та наших захисників на російських каналах, коли останніх, як полонених висадили у Севастополі. Тих самих, які запам'яталися легендарною фразою про російський корабель. Відтоді жодної звістки про долю Максима Кручка рідні не чули. Зверталися всюди. Відповідь одна:  йдуть перемовини про обмін полонених. Він таки відбувся, наприкінці березня. Щоправда не всі моряки повернулись додому. Не прийшов і Максим. Ольга Кручок щодня намагається віднайти хоча б якусь інформацію про долю свого сина.

Ольга Кручок каже, син у неї відважний. Коли йому прийшла повістка, пішов до військомату. Звідти потрапив до Миколаєва, а потому у морську піхоту 88 батальйону 35 бригади у Болграді, що на Одещині.

Максим найменший син в сім'ї. Має двох старших сестер. Ті, розповідають про брата з посмішкою. Кажуть, він їхній улюбленець і постійно говорив, що морська піхота - це гордість Збройних сил України.

Після 24 лютого виявилось, що у Болграді на Максима чекає його дівчина Анна. Рідні не знали про неї.

3 червня Максиму Кручку виповниться 22 роки. Рідні надіються до того часу побачити його вдома. Нині ж хочуть хоча б почути голос Максима і дізнатись, що з ним усе добре. Просять допомоги у всіх небайдужих, хто володіє інформацією щодо полонених захисників острова Зміїний. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також