Мрії здійснюються

1337 0

Ми у соцмережах:

Мрії здійснюються

Керівництво сарненського баскетбольного клубу "Будсервіс" вже давно мріяло перемогти на офіційному рівні рівненський "Пульсар". Раніше ці колективи грали у різних лігах, а тому не перетиналися. І от у Сарнах дочекалися. "Пульсар" змінив назву на БК-93-ОШВСМ і водночас опустився до першої ліги.

БУДСЕРВIС-ПУЛЬСАР2 Керівництво сарненського баскетбольного клубу "Будсервіс" вже давно мріяло перемогти на офіційному рівні рівненський "Пульсар". Раніше ці колективи грали у різних лігах, а тому не перетиналися. І от у Сарнах дочекалися. "Пульсар" змінив назву на БК-93-ОШВСМ і водночас опустився до першої ліги. Особливими поєдинки проти помаранчево-чорних були для Івана Бартоша, Олександра Захожого, Юрія Кузьмінця, Тараса Шанюка, які в різні роки і в різних лігах грали за "Пульсар". Зрештою, саме Шанюк став героєм суботнього протистояння, влучивши п'ять триочкових, а "Будсервіс" здобув історичну для себе перемогу — 64:59. Тарас Шанюк, баскетболіст "Будсервісу":

— Ці ігри принципові, оскільки багато наших гравців провели чимало часу в "Пульсарі". Не знаю, чим пояснити свою сьогоднішню влучність, але гра у мене пішла, хлопці знаходили мене своїми передачами.
Олександр Захожий, баскетболіст "Будсервісу":
— Не можу сказати, що емоції зашкалювали, але вони були, хотілося проявити себе якнайкраще. Керівництво клубу, звісно, накручувало нас, але, як на мене, все буде вирішуватися навесні.
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93-ОШВСМ
— "Будсервіс" — добре збалансована команда, в ній грає чимало наших вихованців. Там їм зараз краще, але я радий, що вони демонструють хорошу гру. Нашій же молоді не вистачає ще досвіду. До того ж у нас не пішла дальня атака, а в сарненців, навпаки, Тарас Шанюк закинув усе. За підбором гравців "Будсервіс" цілком міг би грати у вищій лізі, причому, впевнений, він би там не загубився.
У повторній грі приціл у Тараса Шанюка збився, натомість розігрався Сергій Роман. Його 27 очок дозволили БК-93-ОШВСМ взяти реванш — 77:67. Ця поразка стала першою для "Будсервісу" у нинішньому чемпіонаті Україні. Втім, і дев'ять перемог у десяти матчах дозволяють сарненцям очолювати підгрупу "Північ-Полісся" першої ліги. Наступні ігри наші команди проведуть найближчих вихідних знову у Рівному. Сарненці прийматимуть львівський "Політехнік", а БК-93-ОШВСМ екзаменуватиме земляків з ОСДЮШОР.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також