Муляренко не прийме «виклик» Кучерука

2893 0

Ми у соцмережах:

Микола Кучерук на сесії Рівненської облради

Голова фракції «Батьківщина» у Рівненській облраді Микола Кучерук спершу на сесії ради у п’ятницю, а потім і через повідомлення для ЗМІ закликав голову Рівненської ОДА Олексія Муляренка взяти участь у дебатах з ним.

«Виклик» п.Кучерук кинув після того, як облрада не проголосувала за підготовлене «Батьківщиною» звернення до мешканців області щодо розкрадання коштів оборонної галузі «оточенням Петра Порошенка».

У зверненні був заклик не голосувати за Петра Порошенка на виборах, тож фракція БПП одразу на початку сесії, коли Микола Кучерук озвучив текст, взяла перерву і переписала звернення, забравши всі згадки про президента і залишивши лише прохання до правоохоронних органів притягнути до відповідальності всіх винних у корупції в оборонній галузі – за всі роки Незалежності.

«Офіційно викликаю голову Рівненської ОДА Олексія Муляренка на дебати. Досить творити беззаконня і обманювати людей. Виходьте на відкриту розмову. Поговоримо про бурштин, про ліс, про надра, які розкрадають, і про дороги, яких немає», - заявив Микола Кучерук.

Фото - з грудневої сесії Рівненської облради. Зліва - голова Рівненської облради Олександр Данильчук, посередині - голова ОДА Олексій Муляренко, справа - заступник голови облради Олексій Бучинський

Пан Кучерук запропонував голові ОДА самому обрати «найбільш зручний для нього інформаційний майданчик у Рівному для дискусії у прямому ефірі». Проте дебатів, швидше всього, не буде.

Речниця голови Рівненської ОДА Ірина Михалевич повідомила РВ, що Олексій Муляренко такий виклик від «батьківщинівця» розцінює як політичний крок і не хоче, аби його, як голову ОДА, втягували у політику.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також