На Луганщині загинув командир з Рівненщини

15305 0

Ми у соцмережах:

На Луганщині загинув командир з Рівненщини

Сержант Сергій Примак загинув 2 листопада поблизу с.Невське Луганської області під час виконання бойового завдання внаслідок артилерійського ворожого обстрілу.

Сергій народився 11 червня 1990 року. Мобілізований добровольцем 9 квітня 2022 року. Був командиром бойової машини – командиром відділення механізованого батальйону в/ч А7014.

- Щиро співчуваємо родині, сумуємо разом у непоправній втраті з близькими та друзями Сергія. Сьогодні, 10 листопада, наша громада прощатиметься з Героєм. Церемонія прощання відбудеться сьогодні о 16.00 на майдані Шевченка,  - повідомляє Костопільська міська рада. - Потім похоронний кортеж попрямує до домівки Сергія в село Підлужне (вул. Варшавська, 95).

11 листопада об 11.00 Героя провадитимуть від рідної домівки до церкви в с.Велика Любаша, де відбудеться чин похорону. Поховають Сергія на місцевому кладовищі в с.Підлужне. Усіх жителів Костопільської громади просить долучитися до вшанування пам'яті Героя, який поклав своє життя за свободу та незалежність України! Вічна пам'ять, честь і шана воїну!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також