На в’їзді в Тунель кохання в Клевані встановлять КПП

2284 0

Ми у соцмережах:

На в’їзді в Тунель кохання в Клевані встановлять КПП

Відповідне рішення прийняла місцева комісія ТЕБ та НС з метою запобігання поширенню коронавірусу. Також було вирішено не послаблювати карантинні заходи в селищі до 22 травня.

 У документі рішення зазначається, що з7 травня відбулося 13 позачергове засідання Комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Клеванської селищної ради.

В ході засідання Комісії, було прийнято продовжити карантинні заходи на території Клеванської селищної ради до 22 травня 2020 року.

Окрім того, щоб унеможливити спалах гострої респіраторної хвороби COVID-19, на території Клеванської селищної ради, запроваджено додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи, зокрема щодо пересування та перебування громадян у громадських місцях у період вихідних і святкових днів (з 13:00 год. 09 травня 2020 року по 06:00 год. 12 травня 2020 року).

Заборонено:

- перебування в громадських місцях без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски, у тому числі виготовлених самостійно;

- відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та в разі службової необхідності;

- відвідування спортивних та дитячих майданчиків;

- проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, за умови забезпечення учасників засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;

- самовільно залишати місця обсервації (ізоляції).

Прийнято рішення організувати та встановити контрольно-пропускний пункт на в’їзді до туристичного об’єкту «Тунель кохання», з метою унеможливлення порушення карантинних заходів.

На період дії карантинних заходів (до 22 травня 2020 року) на території Клеванської селищної ради заборонено продаж продуктів у відкритому доступі на відкритому повітрі та виїзної/виносної торгівля з лотків, палаток, стендів, розкладок, прилавків на відкритому повітрі, де скупчення людей не є регульованим.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також