Замість святкувань та параду Хомко привітає 95-річного ветерана

1291 0

Ми у соцмережах:

Замість святкувань та параду Хомко привітає 95-річного ветерана

Квіти до Меморіалів Слави будуть покладати виключно чиновники.

 Ніяких парадів та зібрань 8 та 9 березня у Рівному не буде. Адже це суперечить карантинним заходам.

Як розповів міський голова Володимир Хомко, особисто він планує привітати вдів військовослужбовців на території ОК «Захід». Після цього керівник міста відвідає фронтовика Петра Дерибона:

- Місяць тому йому виповнилося 95-років. Коли йому було 90 років, то ми його дуже гарно привітали. З цього часу подружилися. На своє День народження він мене дуже чекав, проте я не міг його відвідати через карантин. Тепер хочу особисто привітати. 95 років – це уже подвиг. Він пройшов весь фронт, завершив свою службу в Рівному вже кадровим офіцером. Отримав тут квартиру від військової частини та живе з донькою. У цього чоловіка фантастична пам'ять. Краща, ніж у мене. Він може розповісти усе як воювали.

Додамо, міський голова уже відвідав ветерана та пообіцяв, що погостює у нього вже після карантину. Ветеран був тяжко поранений на фронті, його родина постраждала від комуністичного режиму, НКВС арештували батька як "ворога народу", в роки колективізації сім’я залишилася без засобів існування – радянська влада відібрала худобу, землю та реманент.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також