Насоси Pedrollo - огляд моделей

686 0

Ми у соцмережах:

Насоси Pedrollo - огляд моделей

Протягом 20 років італійська компанія pedrollo є одним з основних постачальників насосного обладнання в Україні.

Насоси Педролло сьогодні - це європейська якість, доступність, надійність і простота експлуатації, саме тому вони такі популярні. Pedrollo насоси знайшли своє застосування як у промисловості, сільському господарстві так і в побуті, оскільки вони відповідають всім основним вимогам за показниками ефективності. Серед найбільш популярних моделей можна виділити насоси наступних серій: Pedrollo Мс, насоси Pedrollo 4SR, насоси Pedrollo 4Blok, насоси Pedrollo ВС і насоси Pedrollo ВСм.

Модельний ряд відцентрових насосів включає 4-х і 6-ти дюймові моделі. Окремо варто виділити універсальні відцентрові насоси для свердловин педролло 4Blok і педролло 4SR, дані пристрої зовсім не доставляють проблем і можуть бути встановлені як вертикально, так і горизонтально. Розглянемо класичні 4-х дюймові моделі pedrollo 4SR і pedrollo 4Blok, які можуть стати відмінним вибором за свої гроші.

Pedrollo 4SR – це свердловинний високопродуктивний 4-х дюймовий (100 мм) насос, призначений для підйому хімічно неагресивних рідин. Дані насоси унікальні, вони мають надійний захист, яка запобігає попадання піску, здатного викликати заклинювання. Тому занурювальний насос для свердловини pedrollo серії 4SR відрізняється своєю довговічністю і надійністю. До того ж вони здатні без збоїв і без перерви працювати в зануреному стані досить тривалий час.

Дані пристрої розраховані на роботу з чистою водою з максимально допустимим вмістом завислих речовин до 150 г/м3. Даний тип насосів може бути як простим однофазним, так і трифазним. Насоси серії 4SR мають високий рівень ККД і ефективно застосовуються в побуті для автоматичної подачі води, в протипожежних системах, для збільшення тиску в системах водопостачання, для вирішення виробничих завдань, а так само знаходять своє застосування і в промисловості.

Pedrollo 4Blok – це високопродуктивний 4-х дюймовий (100 мм) насос, який представляє собою більш економічне і надійне виріб на відміну від 4SR. Для насосів серії 4BLOCK характерна висока питома продуктивність, надійність, економічне енергоспоживання, а так само вони досить прості і невибагливі в експлуатації. Насоси pedrollo серії 4Blok це свердловинні насоси, створені за останнім словом техніки. Завдяки унікальній конструкції, вони здатні перекачувати воду з граничним вмістом піску до 150 г/м3. Насоси педролло 4Blok бувають однофазні і трифазні.

Завдяки високому рівню ККД і надійності насоси серії 4Blok широко застосовуються в побутових умовах для перекачування чистої води, що використовуються для водопостачання і автоматичної подачі води спільно з автоматичними агрегатами підтримки тиску, для зрошення, поливу ділянки, систем протипожежної безпеки і т. д. Pedrollo 4BLOCK знаходять своє застосування і в промисловості. Дані насоси рекомендуються для перекачування чистої води з колодязів з великим вмістом піску, але не більше 150 г/м3, а так само вони здатні працювати при температурі рідини до +30 °C.

Для тих, кому потрібен фекальний насос Pedrollo, доведеться його вибрати з декількох серій:

• Pedrollo ZVX, VX – це серія насосів, які доцільно застосовувати в побуті. Однофазні насоси, розроблені для підйому стоків і хімічно неагресивних рідин.

• Pedrollo VXC – це серія більш функціональних насосів, які можуть застосовуватися як у побутовій, так і в промисловій сфері діяльності. Фекальний насос pedrollo серії VXC здатний відкачувати стоки, суміші бруду і води, а так само які рідини можуть містити повітря.

• Pedrollo МС – це серія електронасосів, розроблених спеціально для побутових і промислових потреб. Насоси педролло МС10 здатні працювати в автоматичному режимі. Якщо ви підбираєте насос для підйому каналізаційних стоків, ґрунтових і поверхневих вод, то зверніть увагу на електронасоси Pedrollo серії МС, які ідеально з цим впораються.

• Pedrollo РМС – це серія насосів, яка рекомендується для застосування у різних сферах. Житлове будівництво, будівлі громадського користування, промислові підприємства, багатоповерхові паркінги, мийки тощо

• Pedrollo BC – це серія насосів, з якими вам не страшні і стічні каналізаційні води. Насоси педролло серії ВС розраховані на перекачування рідини змішаної з мулом. Якщо ваш котедж, дача або вілла оснащені двоканальним занурювальним фекальним насосом Pedrollo серії BC, то вам не страшні поверхневі і ґрунтові води. Електричний насос Pedrollo BC 10/50-N серії BC це відмінний насос для позбавлення від непотрібної рідини. Цей насос має двоканальне робоче колесо, і здатний піднімати води з твердими частинками обсягом по 50 мм. Насоси даної серії при правильній експлуатації можуть прослужити досить багато років.

Підібрати насосні станції Pedrollo або купити насос педролло можна в інтернет магазині Skvagina.com.ua за вигідною ціною. В інтернет магазині пропонують тільки оригінальне насосне обладнання і є офіційним дистриб'ютором компанії pedrollo в Україні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також