Європейські дієтологи зробили несподівану заяву, що найдієтичніше м`ясо — кроляче. Результати експериментів доводять, що м`ясо кролика добре засвоюється в організмі.
Європейські дієтологи зробили несподівану заяву, що найдієтичніше м`ясо — кроляче. Результати експериментів доводять, що м`ясо кролика добре засвоюється в організмі. До того ж це м`ясо неалергенне, на відміну від курятини. Вчені відзначають, що м`ясо, приготовлене на вугіллі, без додавання олії, буде ще й корисним. Від пересмаженої скоринки шашлику краще відмовитися, адже вона сповнена канцерогенів, шкідливих для організму. Дієтологи рекомендують їсти шашлик зі свіжою зеленню, спаржею, болгарським перцем, а ось картопляний гарнір краще не вживати з м`ясом на багатті.