Не ходитимуть на вибори, доки не відремонтують дорогу

2405 0

Ми у соцмережах:

Не ходитимуть на вибори, доки не відремонтують дорогу

Мешканці Великої Омеляни, що у Рівненському районі, вимагають відремонтувати дорогу, яка проходить через село, інакше, погрожують — не ходитимуть на вибори і перекриють цю трасу.

У листі до Рівненської райдержадміністрації та народного депутата Юрія Вознюка мешканець села Анатолій Антонюк пояснює: — З питання руйнування центральної вулиці Шевченка в селі Велика Омеляна ми звертаємось вже вдруге. Ця вулиця є частиною автомобільної дороги загального користування обласного значення. Відтак, по ній можуть їздити усі види транспорту, в тому числі і великогабаритні вантажні автомобілі. Саме вантажівки і зруйнували дорогу, оскільки вона не була розрахована для руху такої важкої техніки. Проїжджа частина перетворилась в руїни. Дорога розсунулась, покрилась вибоїнами та ямами. Від руху вантажівок будинки та паркани постійно тріщать. Ширина проїжджої частини не відповідає нормам, оскільки місцями навіть не досягає трьох з половиною метрів — навіть два невеликих легкових автомобілі на ній не можуть розминутись. Тротуари взагалі відсутні. А на цій вулиці розташовані і школа, і дитсадок. Це питання життя і здоров'я пішоходів. Попередні звернення результату не дали. Було лише частково замощено вибоїни та встановлено знаки обмеження швидкості, які водії вантажівок ігнорують. Ми наполегливо просимо провести комплексний ремонт зруйнованого дорожнього покриття, розширити дорогу, облаштувати тротуари та водовідведення з проїжджої частини. Також наполягаємо на встановленні дорожніх знаків при в'їзді та виїзді з села, щоб водії знали, де початок та кінець населеного пункту.

Коментарі

Василь Карпенчук, голова Рівненської районної державної адміністрації: — Ця ділянка дороги є власністю області, тому область відповідає за її обслуговування. Щоб вирішити проблему мешканців села, ми готуємо лист на адресу заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації з проханням посприяти у виділенні коштів на ямковий ремонт цієї дороги. Капітально ремонтувати її потреби немає, оскільки дорога в нормальному стані. Нині ми вже проводимо ремонти по ділянках дороги, що веде на Млинів, на Шубків. З часом дійде черга і до дороги в селі Велика Омеляна. Юрій Проник, начальник Служби автомобільних доріг області: — Жодних звернень з приводу цієї дороги до нас не надходило. Будемо розбиратись. Сумніваюсь, що хтось найближчим часом буде там будувати нову дорогу, але частковий її ремонт можливий.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також