Нові призначення:

2584 0

Ми у соцмережах:

Нові призначення:

Вчора головою Рівненської ОДА призначено 36-річного Сергія Рибачка. А сьогодні зранку підписано наказ про призначення 52-річного В'ячеслава Чайки начальником облуправління міліції. Обидва новопризначенці — рівняни, причому відомі прихильністю до партії “Свобода”.

Нового голову облдержадміністрації 36-річного викладача Острозької академії, «свободівця» Сергія Рибачка вчора представив працівникам РОДА у присутності великої кількості журналістів віце-прем’єр-міністр Олександр Сич. Новий голова ОДА був небагатослівний: мовляв, поки не ознайомиться зі справами, сказати йому нічого. А сьогодні ставленика Києва познайомили і з обласними депутатами під час сесії. Сергій Рибачок депутатам облради (з якими кандидатуру нового голови ОДА так і не погодили) пообіцяв, що його діяльність буде прозорою, він не прийматиме необдуманих рішень і консультуватиметься з депутатми та громадою області: «Треба працювати по-новому, щоб не давати підстав для нової хвилі невдоволення». Сьогодні ж на сесії п.Рибачок зайняв уже місце в президії, поруч з головою облради п.Кирилловим. Окрім нової чиновницької посади, п.Рибачок ще має обов'язки депутата Острозької міської ради, голови фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у міськраді. та помічника-консультанта народного депутата України від ВО «Свобода» Олега Осуховського.

Щодо іншого нового керівника - начальника облуправління МВСУ В'ячеслава Чайки, то на цей час не відомо, коли саме і супроводі якого чиновника з міністерства цей полковник прибуде на Рівненщину. Міністр Аваков підписав наказ про його призначення сьогодні зранку, звільнивши нинішнього керівника обласної міліції — Дмитра Лазарєва. Втім, В'ячеслав Чайка не є “темною конячкою”. У 2005 році він працював першим заступником начальника Рівненського обласного управління міліції. А без посади його залишив Юрій Луценко, який на той час був міністром МВС України. Василь Червоній, який у 2005 році працював головою РОДА, був щиро обурений звільненням Чайки та навіть передавав «привіт»... міністру МВС України Юрію Луценку, звинувативши свого земляка в тому, що "звільняє його людей з посади та цим порушує укладені раніше домовленості та позбувається людей, які підтримували помаранчеву революцію". Востаннє про 52-річного В’ячеслава Чайку чули на виборах до Верховної Ради. Він був включений у список «Свободи» під № 181 номером. Офіційно пан Чайка вже пенсіонер, живе у Дубно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також