Онлайн-шопінг: порятунок під час пандемії коронавірусу

1434 0

Ми у соцмережах:

Купуй безпечно онлайн: нова колекція взуття на сайті MIRATON.UA

Пандемія коронавірусу – не привід відмовлятися від шопінгу в пошуках модного взуття. Він подарує позитивні емоції, які зараз так необхідні. Переваги можна знайти в будь-якій ситуації, розгляньте карантин як час для себе та своєї сім'ї.

Підготуйте Wish List з покупок та оновіть гардероб. Мультибрендовий інтернет-магазин Miraton пропонує нові колекції взуття для жінок та чоловіків за вигідними цінами. Покупки можна робити онлайн – цілком безпечно для себе. Доставка здійснюється по Україні. Компанія передає засоби індивідуального захисту для лікарів на боротьбу з COVID-19. Бажаєте долучитися – обирайте взуття на сайті!

Модне жіноче взуття: що обрати

Обдумуючи майбутні модні образи для нового сезону підберіть нове взуття. Воно має бути зручним, красивим, стильним, гармонійно вписуватись до гардеробу.

  • • Романтичні та массивні босоніжки – в переліку трендів сезону.
  • • Взуття та сумки з логотипами брендів також стануть головним трендом весняного сезону.
  • • Кросівки, туфлі та босоніжки на платформі стануть альтернативою big boots в теплу пору року.
  • • Взуття з сітки, з сітчастими вставками – найактуальніший модний вибір для літньої спеки.
  • • Сандалії типу sport style – краще рішення для літа, відпустки.

У продажу представлено дуже різні моделі, тож ви зможете обрати ідеальну для себе. Рекомендуємо звернути увагу на мюлі – дуже жіночні та елегантні.

Не варто ігнорувати вічно актуальну класику. Туфлі в чоловічому стилі – цікавий вибір для роботи, прогулянок. Гармонійно виглядають човники, античні сандалі, балетки. А ще таке взуття не стане менш популярним навіть скрізь роки.

Купуй безпечно онлайн: нова колекція взуття на сайті MIRATON.UA

Переваги онлайн-шопінгу

Онлайн купувати просто та швидко. Не потрібно збиратися, йти до торгового центру, порівнювати різні пропозиції, їхати на інший кінець міста, аби купити товар за найвигіднішою ціною. Жителі регіонів у своєму населеному пункті деякі товари не можуть придбати взагалі. В інтернеті асортимент, як на долоні, кілька кліків, і покупку зроблено. Максимальний термін доставку речей, що є у наявності на складі, 1-3 дні.

Асортимент в онлайні чималий. Стандартні торгові точки обмежені розмірами приміщень і не тільки. Тому знайти щось особливе буває непросто. Рішення тут одне, й воно дуже просте – робити замовлення онлайн. Завдяки зручним фільтрам, особливій системі вибору товарів, пошук буде швидким та простим.

Купуй безпечно онлайн: нова колекція взуття на сайті MIRATON.UA

Описи товарів докладні, що також дуже зручно. Ви побачите фото, усі характеристики обраної позиції до здійснення замовлення. Якщо виникнуть питання, завжди можна зателефонувати до гарячої лінії та отримати консультацію. Нав'язливого сервісу при цьому не буде – ви отримаєте додаткову інформацію тільки, якщо вирішите звернутися за нею.

Прив'язок до місцевості, часу доби, погоди немає. Ви робите замовлення у будь-який час доби, менеджер обробляє його в робочі години. Є змога знайти ексклюзивні товари, впіймати цікаві знижки. Спосіб оплаті, доставки обирає покупець.

Плюси дистанційного шопінгу з «Міратон»

Компанія «Міратон» з максимальною увагою та повагою ставиться до покупців, піклується про співробітників, приймає активні захисні заходи щодо забезпечення потрібних умов роботи під час карантину. У «Міратон»:

  • • дотримуються санітарно-гігієнічних приписів;
  • • тримають під контролем стан здоров'я співробітників;
  • • провітрюють та дезінфікують приміщення;
  • • радять використовувати безготівковий розрахунок при здійсненні замовлень.

Покупки онлайн в перевіреному інтернет-магазині взуття – це безпека та дуже приємні бонуси. При безготівковому розрахунку можливість зараження коронавірусом через готівку виключена повністю. Число контактів під час покупки буде мінімальним – ви зустрінетеся тільки з кур'єром.

Online-shop як раз представив нову колекцію, пропонує зустріти літо, взявши участь в акції. Магазин досить часто робить подарунки клієнтам. Тож слідкуйте за оновленнями, бонусами, промокодами та поспішайте скористатись спеціальними умовами. Слідкуйте за оновленнями у розсилці, на порталах-агрегаторах (інтернет-магазин регулярно публікує рекламні матеріали).

Нагадуємо, що під час карантину в України не продуктові магазини зачинено. Тобто, якщо є бажання поновити гардероб, просто підняти настрій шопінгом, доведеться шукати речі в інтернет-магазинах. Можливо, ви як раз зможете оцінити переваги онлайн-покупок, потім будете обирати речі не у звичайних, а у дистанційних точках продажу. Інтернет точка продажу «Міратон» давно відома серед українських покупців. Вона реалізує товари високої якості, постійно оновлює асортимент. Роблячи замовлення на сайті, ви також берете участь у допозі лікарням в боротьбі с пандемією коронавірусу. Підтримаємо лікарів разом!

Купуй безпечно онлайн: нова колекція взуття на сайті MIRATON.UA


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також