Осінні вітамінки

1148 0

Ми у соцмережах:

Осінні вітамінки

Шипшина. Плоди містять багато вітаміну С, причому навіть більше, ніж у лимоні, апельсині, смородині. Тому ця ягода є чудовим захистом від простудних захворювань.

Бузина. У ній теж дуже багато вітаміну С. Крім того, ягода містить йод. Все це дуже важливо для підтримки імунітету. Таким чином, чай з бузини стає незамінним напоєм восени.

Калина. Її варто вживати в осінньому сезоні в будь-якому вигляді. Завдяки вітамінам С, Р і Н вона стає чудовим профілактичним засобом проти простудних захворювань і грипу. А якщо ви вже заразилися, то калина зможе позбавити від неприємних ознак хвороб.

Обліпиха. Ця ягода дозволяє наситити організм вітамінами А, С, Е, К, групи В, магнієм, калієм, марганцем, фолієвою кислотою. Всі вони потрібні для жінок, які готуються до вагітності або вже перебувають у цікавому становищі. Також обліпиха допомагає запобігти розвитку патологій нервової системи у плода.

Чорноплідна горобина. У ній також чимало вітаміну С, якого анітрохи не менше, ніж у лимоні. Восени горобину дуже важливо вживати для профілактики застуд і захворювань щитовидної залози.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також