Пастка для дітей

1366 0

Ми у соцмережах:

Пастка для дітей

70оС — до такої температури нагрівається панель автомобіля на сонці у звичайний спекотний день протягом однієї години. За результатами дослідження Університету Аризони (США), в таких умовах однієї години вистачить, щоб дитина постраждала від теплової травми, якщо вона залишиться в зачиненому автомобілі.

Якщо авто буде у затінку, то цей час збільшується до двох годин. За різних умов, ступінь перегрівання може навіть стати смертельно небезпечним.

Вік, вага, наявні проблеми зі здоров’ям та інші фактори, включаючи одяг та рівень гідратації дитини, впливають на швидкість отримання теплової травми. Діти, порівняно з дорослими, особливо чутливо реагують на зміну температури. Проте часто вони не відчувають перепадів, не можуть вчасно сказати, що їм спекотно. Перебуваючи в тих самих умовах, що і дорослі, діти перегріваються набагато швидше.

Тому ніколи не залишайте дітей в автомобілі без нагляду дорослих протягом будь-якого часу. Якщо плануєте подорож з дітьми автомобілем у спекотний період, беріть достатню кількість води для пиття і навіть обтирання, частіше зупиняйтесь, одягайте дитину в легкий одяг та стежте за температурою в салоні авто.
Ці поради також стосуються домашніх улюбленців.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також