Перинатальний центр отримає керівника?

1933 0

Ми у соцмережах:

Перинатальний центр отримає керівника?

Як вже повідомляло «РВ» , минулого тижня на засіданні профільної медичної комісії облради присутнім депутатам не вдалося визначитися з кандидатурою на посаду головного лікаря перинатального центру. За головного лікаря-акушера області Вікторію Єнікеєву проголосував один член комісії, троє — утрималися, а ще троє не прийшли на засідання.

Як вже повідомляло «РВ» , минулого тижня на засіданні профільної медичної комісії облради присутнім депутатам не вдалося визначитися з кандидатурою на посаду головного лікаря перинатального центру. За головного лікаря-акушера області Вікторію Єнікеєву проголосував один член комісії, троє — утрималися, а ще троє не прийшли на засідання. Відтак це питання розглядиметься завтра на сесії облради, і пані Єнікеєва все одно може отримати нове призначення, не маючи рекомендації профільної комісії. Тим більше, що позиція трьох відсутніх на засіданні медичної комісії вже відома.

Коментар Мирослав Семанів, головний лікар Рівненської обласної клінічної лікарні: — Я і мій колега Кисіль (депутат облради — Ред.) не могли з’явитися на це засідання, оскільки були в Одесі на Європейській школі урологів. Про це ми заздалегідь попередили голову обласної ради. У своєму зверненні я особисто просив перенести цю комісію на інший день. Якщо ж цього не буде зроблено, я і пан Кисіль повідомили, що свої голоси віддаємо на користь пані Єнікеєвої. Мав підтримати цю ж пані і депутат Лебедюк, який не зміг доїхати на засідання комісії через те, що зламався автомобіль. Отож п’ять голосів було «за». На жаль, пані Кобилянська цього не врахувала, оскільки лобіювала інтереси іншої кандидатури. Я проти тієї людини нічого не маю, але в даному випадку дуже мало досвіду для такої відповідальної посади. Гадаю, що пані Єнікеєву затвердять. Це лише питання часу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також