Показали обличчя депутатів-зрадників Харківщини, які співпрацювали з ворогом

1048 0

Ми у соцмережах:

Показали обличчя депутатів-зрадників Харківщини, які співпрацювали з ворогом

СБУ повідомила про підозру депутатам-колаборантам і представникам окупаційних адміністрацій Харківщини.

Під час тимчасової окупації Харківської області вони добровільно приєдналися до агресора, допомагали розграбовувати регіон і переслідувати мешканців.

Правоохоронці викрили злочинні дії двох депутатів Липецької сільської ради. У період захоплення місцевої територіальної громади обидва посадовці підтримали загарбників і погодились з ними співпрацювати. Один із них займався організацією збору та незаконним вивезенням українського зерна з території регіону до РФ.

А колишній начальник сектору дізнання одного з відділів поліції Чугуївського району добровільно перейшов на бік агресора, який призначив його керівником слідчого підрозділу у так званому «отдєлє поліціі» тимчасово окупованого Вовчанська.

Зловмисник брав активну участь у незаконному переслідуванні місцевих жителів та вчиненні проти них репресій.

Співробітники СБУ проводять комплексні заходи щодо встановлення його місцезнаходження і притягнення до відповідальності.

 Також на державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану, викрито колишнього керівника підрозділу і двох інспекторів Куп’янського та Ізюмського відділів Головного управління Державної податкової служби у Харківській області.

Після захоплення міст чиновниці погодились увійти до складу окупаційної адміністрації, де виконували фіскальні функції для наповнення «бюджету» окупантів.

Зокрема, вони займались незаконним адмініструванням «податків і зборів» з місцевих жителів, у тому числі підприємців.

Наразі двом зрадницям вже обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також