Помер відомий лікар-травматолог

14718 0

Ми у соцмережах:

Помер відомий лікар-травматолог

Сьогодні пішов з життя лікар-травматолог Олександр Рак, якого знають тисячі рівнян. У жовтні цього року йому виповнилося б 66 років.

З 1997 року по 2001 рік Олександр Рак був завідувачем травмпункту центральної міської лікарні. Потім працював лікарем-травматологом у міській поліклініці №2 КНП "ЦПМСД "Центральний" , останнє місце роботи - КНП "Олександрійська лікарня". Він був висококваліфікований спеціаліст, фахівець своєї справи, наполегливий у роботі та уважний до пацієнтів.

Як говорив колись сам Олександр Романович:
- Для роботи травматологом потрібно не багато і не мало, а просто – мати покликання та добре володіти руками. Якщо цього у дипломованого травматолога немає, то він випадковий у цій сфері і здатен лише виписувати рецепти. Справжня травматологія вимагає від лікаря міцних рук та швидких рішень. Якщо відразу хворому не надати правильної допомоги, другого шансу врятувати цього пацієнта може й не з’явитись.

Колектив КНП «Центральна міська лікарня»  висловлює глибокі співчуття родині та близьким. Світлий, добрий спомин про Олександра Романовича завжди житиме в серцях тих, хто його знав, любив та поважав... Царство Небесне!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також