Померла мама воїна, який загинув на Донеччині

2879 0

Ми у соцмережах:

Померла мама воїна, який загинув на Донеччині

Адміністрація та колектив Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка, а також колектив Обласного центру невідкладної хірургії та колопроктології висловлює скорботу з приводу передчасної смерті медичної сестри Смолійчук Ольги Дмитрівни.

- До горя неможливо підготуватися та знайти слова, аби загоїти пекучу рану вічної розлуки з дорогою людиною. Не витримало серце і Ольги Дмитрівни через гірку втрату сина, який захищав Україну.

Глибоко сумуємо та поділяємо біль рідних з приводу цієї втрати та висловлюємо щирі співчуття усім, хто її знав та любив.

Нехай добрий, світлий спомин про Ольгу Дмитрівну назавжди залишиться у серцях рідних та близьких. Вічна та світла пам’ять, - йдеться на фейсбук-сторінці Рівненської обласної клінічної лікарні.

Прощання та поховання Ольги Дмитрівни відбудеться завтра,  1 лютого, .о 12-й годині у с. Озеряни, вулиця Зелена, 40. 

Нагадаємо, що син Ольги Дмитріани- солдат Віктор Смолійчук, позивний Джокер, загинув 14 березня 2023 року в бою з окупантами в районі села Богданівка на Донеччині. Захиснику було 27 років. Віктор народився в селі Озеряни Рівненської області. Закінчив екологічний факультет Рівненського національного університету водного господарства та природокористування. Працював майстром на підприємстві «Століт» в селі Варковичі на Рівненщині, що спеціалізується на виготовленні піноблоків. Вивчав і любив історію.

Під час повномасштабного вторгнення чоловік добровольцем приєднався до війська, щоб захищати свою країну від ворога. Проходив службу у 710-ій бригаді охорони Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України. Був стрільцем 1-ої штурмової роти


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також