Ракета рашистів зруйнувала у Харкові триповерхівку, вижили не усі

860 0

Ми у соцмережах:

Ракета рашистів зруйнувала у Харкові триповерхівку,  вижили не усі

17 серпня о 21:40 до ДСНС надійшла інформація про те, що у м. Харків внаслідок ворожого обстрілу ракета влучила в триповерховий житловий будинок.

У гуртожитку проживали люди з порушенням слуху та мовлення. Вони фізично не могли почути тривогу, щоб відреагувати на неї. Вони навіть не могли відгукнутися на пошуки рятувальників, коли ті  розбирали завали.

Президент України Володимир Зеленський вже відреагував на підступний удар рашистів. Він зазначив, що ця цинічна атака по цивільних не має жодного виправдання та демонструє ширше  безсилля агресора.

О 23:38 пожежу рятувальники локалізували. Продовжується гасіння осередків вогню та рятування людей з-під завалів. 

За попередньою інформацією, загинуло 7 та постраждало 13 осіб (з них підрозділами ДСНС врятовано 4 особи). На місці трагедії до роботи було залучено 80 рятувальників та 18 одиниць техніки. 

- Окупанти вдарили по триповерховому гуртожитку крилатою ракетою "Калібр", - повідомив директор обласного департаменту цивільного захисту Іван Сокіл. За його словами, у гуртожитку проживало понад 30 осіб, зокрема, пенсіонери та діти.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов так прокоментував у Телеграм- каналі дії рашистів:

- Росіяни жорстоко і цілеспрямовано влучили по цивільних. А тепер у своїх так званих «ЗМІ» поширюють чергові фейки про «військові об‘єкти». Жодного військово об’єкту. Виключно цивільні - серед яких пенсіонери та діти. Це справжній тероризм, на який здатні лише нелюди!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також