Рівне ранкове «жовте»: о 10-й — уже ні машин, ні людей

1743 0

Ми у соцмережах:

Рівне ранкове «жовте»: о 10-й — уже ні машин, ні людей

Рівняни злякались “активних атмосферних фронтів”, про які вчора попереджала влада?

Учора ввечері міська рада звернулась до рівнян з попередженням: “У зв’язку з проходженням активних атмосферних фронтів, впродовж доби 24 грудня очікується ускладнення погодних умов: пориви південно-західного вітру 15-20м/с, хуртовина, на дорогах збережеться ожеледиця, місцями снігові замети; вночі та вранці значний сніг”. Міська рада наголосила — це І рівень небезпечності, жовтий.

Сьогоднішній ранок дещо підтвердив ці прогнози. З самого ранку, в години пік, коли рівняни добираються на роботу — хто на власному транспорті, хто — на громадському, затори спостерігались. Але не через снігові замети, а швидше через те, що транспорт рухався дуже повільно — водії були обережними.

До речі, ще о 8 годині ранку дещо проблемно було викликати таксі — в окремих районах міста оператори довго шукали вільний автомобіль. Доводилось іноді чекати хвилин 15-20.

А от близько 10-ї ранку у Рівному був повний штиль, і не в смислі погоди — на дорогах було мало автомобілів, а на тротуарах — людей. Навіть на центральних дорогах.

До речі, міська рада у своєму вчорашньому зверненні до рівнян просила не залишати свої авто обабіч вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Але таке прохання більшість рівнян, вкотре, проігнорувала.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також