«Рівнеазот» мовчав про вибух

6032 0

Ми у соцмережах:

«Рівнеазот» мовчав про вибух

Поліція, рятувальники та керівництво Рівного обурені тим, що сталося.

Нагадаємо, що вчора на «Азоті» трапився вибух та витік легкої кислоти у повітря. Однак жодна зі служб про це не була повідомлена. На підприємстві просто мовчали.

Надзвичайна подія трапилася о 16:50, однак ДСНС дізналися про викид азотної кислоти із соціальних мереж. Поліція узагалі дізналася о 17:50. Адже до них на «102» подзвонив невідомий та повідомив про вибух.

Такий стан справ обурив міського голову Олександра Третяка:

- У нас можуть траплятися техногенні ситуації, і до цього ми маємо бути готові. Однак спеціалісти «Рівнеазоту» не повідомили про те, що трапилося. Їхнє керівництво було зобов’язане одразу сповістити про це рятувальників. Не можуть усі надзвичайні служби отримувати інформацію з соціальних мереж. Адже від цього залежить здоров’я та життя людей. Сподіваюся, що це стане предметом серйозного розслідування.

 
На міській комісії ТЕБ та НС було вирішено запросити на наступне засідання представників «Азоту» для пояснень. Також будуть проведені спільні навчання.

Читайте також по темі: Поліція відкрила кримінальне провадження через аварію на «Рівнеазоті» та показала фото наслідків вибуху

З «Рівнеазоту» йде бурий дим – відомо, що сталося (ФОТО/ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також