Рівненський музей «полюбили» на Кіпрі

854 0

Ми у соцмережах:

Рівненський музей «полюбили» на Кіпрі

Уже не першу відзнаку отримують музейники за свій кліп «Люблю музей», який презентували ще у травні. Днями відеоробота за участю акторів драматичного театру Ніни Ніколаєвої та Станіслава Лозовського, що раніше була відзначена на форумі «Музей: храм муз», здобула «Приз глядацьких симпатій» фестивалю «Pervolia International Film Festival».

з презентации видеороботи про музей

Презентація відеороботи про музей
Уже не першу відзнаку отримують музейники за свій кліп «Люблю музей», який презентували ще у травні. Днями відеоробота за участю акторів драматичного театру Ніни Ніколаєвої та Станіслава Лозовського, що раніше була відзначена на форумі «Музей: храм муз», здобула «Приз глядацьких симпатій» фестивалю «Pervolia International Film Festival». Проходить кінофестиваль на Кіпрі, а надіслано на нього цього року були понад 1660 робіт. Брали участь в конкурсі 60 кінострічок — по 12 у кожній з п'яти номінацій. Лише одна із них — з України. кадр з клипу про музей_2
Кадр з кліпу про музей
— Ми єдині представляли не тільки Україну, а й усю Східну Європу. — зазначає Олександр Булига, директор Рівненського обласного краєзнавчого музею — Незважаючи на те, що фестиваль у Перволії не є кінофорумом класу «А», проте робота з Рівного хоч трошки «розповіла» у своєрідний спосіб світові про Україну, яка йому, як бачимо, прийшлась до душі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також