Рівненський священник розповів про луцького терориста, який колись його обікрав

28463 0

Ми у соцмережах:

Василь Коновалюк

Колись рівнянин Василь Коновалюк, який є єпископом незалежної релігійної громади православної парафії на честь ікони Божої Матері, що знаходиться на Грабнику в Рівному, постраждав від крадія. Чоловік з Дубна вкрав у нього 11 ікон та хрестів. Сьогодні він упізнав у луцькому терористі, який захопив автобус, цю людину.

 Торік священник збирав кошти на будівництво храму та собачого притулку. Він для цього хотів продати ікони та хрести, якими володів. Дубенчанин Максим Кривош (Максим Плохой) тоді зголосився йому допомогти. Врешті цінні речі зникли.

Сьогодні, 21 липня, священик побачив дубенчанина в новинах і упізнав його. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі»:
 
«Отакої! Якщо захоплювача маршрутки в Луцьку справді звати Максим Кривош, то це той чоловік, який торік поцупив мої хрести, ікони та ін. речі».
 
У розмові з жуналістом «РВ» священник розповів, що заява до поліції про крадіжку була написана, проте до сих пір цінності ніхто не знайшов, а відповідальності ніхто не поніс. А Максим Плохой так і продовжував проживати в Дубні. 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також