Рівняни черговий раз об'єднались задля добрих справ

1171 0

Ми у соцмережах:

Рівняни черговий раз об'єднались задля добрих справ

З 2012 року у Рівному існує добра благодійна традиція "Різдвяний передзвін". Її мета, в першу чергу, допомогти тим, хто цього потребує - маленьким українцям зі страшною хворобою, єдиним новорічним бажанням яких є одужання.

Вертикалізатор

Заняття на вертикалізаторі
З 2012 року у Рівному існує добра благодійна традиція "Різдвяний передзвін". Її мета, в першу чергу, допомогти тим, хто цього потребує - маленьким українцям зі страшною хворобою, єдиним новорічним бажанням яких є одужання. Автором ініціативи є група компаній "РЕНОМЕ". Щороку її співробітники ретельно готуються, вивчають нові колоритні колядки та щедрівки. А в святковий зимовий час радо дарують гарний настрій власним партнерам та колегам. Тут сподіваються, що хорошими ділами зможуть залучити до традиції якомога більше небайдужих, а отже - наблизити мрії діток до реальності. "Допомогти хворим діткам іноді складно, але можливо, - говорить менеджер із соціальної та корпоративної відповідальності компанії Олена Тинник. - Трапляється, що для порятунку малюка батькам банально не вистачає ресурсів. Життя - це безцінна річ і її за гроші не купиш. Тому ми закликаємо об'єднуватися і допомагати рятувати маленькі серця. Вони мріють жити і бути здоровими!". Цьогоріч участь в ініціативі взяли 67 організацій та приватних осіб. А відтак, було зібрано кошти у сумі 39 115 гривень. "РЕНОМЕ" висловлює щиру вдячність усім благодійникам! Адже разом вдалось допомогти дитячому відділенню Рівненського міського центру медико-соціального обслуговування та реабілітації інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату і п'ятьом важко хворим діткам Рівного та області. "Компанія зробила хорошу справу. Кажу як фізичний реабілітолог, що займається з маленькими рівнянами з дитячим церебральним паралічем з обмеженням функцій нижніх кінцівок. Вертикалізатор давно був нашою мрією. Адже апарат достатньо дорогий, самі б ми його не купили. Ідентичний є лише у Будинку дитини, - розповідає Тетяна Боровець, завідуюча відділенням надання соціальної допомоги дітям-інвалідам територіального центру. - Завдяки фіксації спеціальними ременями колінних суглобів, області тазу, нижніх кінцівок, пристрій дає можливість не лише зайняти вертикальне положення, а й отримати поступове навантаження на нижні кінцівки. З допомогою вертикалізатора вдається попередити атрофію м'язів нижніх кінцівок, укріпити їх та здійснювати поступові навантаження. Ви не уявляєте, що це значить для самої дитини! Крім усього, у неї ще й розширюється кругозір. Тепер вона може вивчати світ у положенні стоячи і, навіть, малювати. А це, у свою чергу, неймовірна радість для мами. Звичайно, він не вирішить усіх проблем відразу - потрібно ще довго безперервно працювати, щоб побачити результат. " Сертифікат
Вручення сертифікату на бігову доріжку
"Добро на Різдво" - благодійна акція Рівненського палацу дітей та молоді, що існує уже четвертий рік поспіль. Стільки ж компанія "РЕНОМЕ" є нашим партнером, - каже Наталія Кушева, голова МГО "Сприяння позашкільній освіті". - Ключова ідея заходу - подарувати діткам, які цього потребують найбільше, подарунки та душевне тепло. Цього року ми з "Різдвяним передзвоном" об'єднались аби наблизити до реалізації мрію маленької Саші Бабич - мати бігову доріжку, яка допоможе їй розвиватися." На жаль, не всі мрії матеріальні. Найбільше про них знають у БФ "Скарбниця Надії", де опікуються важко хворими дітками. "РЕНОМЕ" неодноразово брала участь у проектах Фонду, то ж і цей раз не став винятком. "У рамках "Різдвяного передзвону" було надано допомогу онкохворим дітям, що проходять лікування у відділенні онкогематології РОДЛ. Зібрані під час колядування кошти було особисто передано батькам Максима Гаврилюка, Іванни Щетиніної та Марії Віднічук, - коментує представник фонду Юлія Кутик, - Фінансуваня держави на лікування онкозахворювань є вкрай обмеженим, то ж будь-яка допомога родинам не буде зайвою!" Об'єднуймося задля добрих справ!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також